Ήττα για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό

21:52 | 20/08/2018

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός γνώρισε την ήττα στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, καθώς έχασε 2-0 από τον Αήττητο Σπάτων.

Το αποτέλεσμα αδικεί τους Χανιώτες, που είχαν σε όλη τη διάρκεια του ματς την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τους νικητές, ωστόσο, να εμφανίζονται πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και να φτάνουν στην επικράτηση.

Στο 19’ ο Βασιλείου άνοιξε το σκορ και το 2-0 διαμόρφωσε ο Ματσούκας στο 80΄. Το σύνολο του Γιώργου Πετράκη είχε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει το «δρόμο» προς τα δίχτυα.

Αήττητος Σπάτων (Σούλης Παπαδόπουλος): Κοκκαλάς (46' Τσέλιος), Μουστάκης (68' Ζουμπουλάκης), Κολλαράς (46' Μανωλάς), Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής (60' Σταματάκης), Κασνέτση (86' Κοκκόρης), Νηκλιτσιώτης (46' Καλογέρης, 73' λ. τρ. Μαρουκάκης), Γροντής (53' Χατζηιωαννίδης), Ματσούκας (88' Κωστόπουλος), Βασιλείου (46' Σοφιάνης).

Α.Ο. Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Δασκαλάκης (46' Λαζαρίδης), Σισέ (65' Γρηγορόπουλος), Καντιμά, Ζιούλης, Αρναούτογλου (46' Παπαχρήστος), Σελινιωτάκης (65' Κεχαγιάς), Γκίνη, Τεγούσης, Σιμόν (65' Νάρφα), Καραγιάννης (46' Βρεττός), Αρναρέλλης (65' Νικολούδης).

 

 

 

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.