Ηττα για τον ΟΦΗ με παράπονα για τη διαιτησία

22:01 | 05/02/2022

Δεν έλειψαν τα παράπονα, για τις αποφάσεις των διαιτητών σε κρίσιμα σημεία του αγώνα ΟΦΗ-Φοίνικας Σύρου 0-3 (23-25, 18-25, 21-25) απο τον προπονητή του ΟΦΗ Κώστα Δεληκώστα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στο πρώτο σετ, στο οποίο η ομάδα του είχε δικαίωμα, όπως είπε.

"Δεν αξίζαμε το πρώτο σετ. Το άξιζε ο ΟΦΗ" ανεφερε σε μια επίδειξη ήθους ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Josko Milenkovski.

Αναλυτικά οι δηλώσεις απο το παιχνίδι που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Κώστας Δεληκώστας (Προπονητής ΟΦΗ):

«Είναι ένας κύριος ο προπονητής του Φοίνικα. Σήμερα γνωριστήκαμε. Του εύχομαι καλή επιτυχία και στην ομάδα της Σύρου, όπως και συγχαρητήρια για τη νίκη της. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αλκη, του φιλάθλου του Αρη. Πρέπει να σταματήσουν τα έκτροπα. Το πρώτο σετ ήταν κομβικό. Ημασταν πάνω, έγινε ένα μπλοκ άουτ, ο δεύτερος διαιτητής το έδειξε, αλλά ο πρώτος διαιτητής συμβουλεύτηκε τον επόπτη. Δεν μένουμε σε αυτό το λάθος. Οταν παίζεται ένα ροτέισον για όλο τον αγώνα λάθος, το νούμερο 5 στην περιστροφή 5, ο παίκτης στο νούμερο 4 είναι πιο μπροστά απο τον 4, νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σφυριχτεί.

Η Σύρος ήταν πολύ καλή στο σέρβις. Στο 22-19 στο πρώτο σετ, ο διαγώνιος και στο δεύτερο σετ ο Στερν. Νομίζω εκεί κρίθηκε το ματς. Στο καλό σέρβις της Σύρου και στην κακή υποδοχή τη δική μας. Δεν ήταν ότι δεν παίξαμε καλά την ψηλή μπάλα, είναι οι άσοι που μας πήραν και τα λάθη που κάναμε. Η Σύρος είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά είχαμε δικαίωμα στο πρώτο σετ. Συνεχίζουμε την πορεία μας, παίζουμε με τον ΠΑΟΚ, στο τελευταίο παιχνίδι με το Μίλωνα. Είμαστε πλέον στα πλέι-άουτ. Προετοιμαζόμαστε για τα τελευταία παιχνίδια.

Σε τρανζίσιον ανταγωνιζόμαστε την ομάδα του Φοίνικα, η οποία στο φιλέ, είναι δυο κλάσεις πάνω και υπερέχει κατα κράτος. Φανήκαμε όμως και εμείς ανταγωνιστικοί μπροστά με τον Βαϊόπουλο".

Βαγγέλης Βαϊόπουλος (Κεντρικός ΟΦΗ):

Συγχαρητήρια στη Σύρο για τη νίκη. Είχα πεί ότι χρωστούσαμε στον εαυτό μας μια μεγάλη νίκη, γατί ότι με τη Σύρο. Αυτό το δείξαμε στο πρώτο και το τρίτο σετ. Δεν θέλω να σταθώ στα διαιτητικά λάθη. Δεν με αφορούν. Το παιχνίδι κρίθηκε στην δική μας απειρία σε κάποιες φάσεις. Η Σύρος έχει πιο έμπειρους παίκτες. Θα πάμε στα πλει άουτ να παίξουμε το βόλει που ξέρουμε. Πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει θέμα παραμονής της ομάδας. Είμαστε πλήρεις πλέον. Θα κοιτάξουμε τα πλέι-άουτ και το Κύπελλο".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.