Ήττα για τον... πειραματικό ΟΦΗ

22:02 | 19/07/2019

Ο ΟΦΗ των πολλών αλλαγών και των πειραμάτων στην ενδεκάδα ηττήθηκε 3-1 σε φιλικό από την Έουπεν στο Βέλγιο.

Ο Γιώργος Σίμος προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό με την Άντερλεχτ. Μάλιστα, στην άμυνα ο Μεγιάδο έπαιξε κατ' ανάγκη στόπερ μαζί με τον Περδίκη, ενώ Μαρινάκης και Μπολάκης συνέθεσαν τους ακραίους μπακ. Στα χαφ ο Νέιρα ήταν δίπλα με τον Σουρνάκη, μπροστά τους ο Τσιλιανίδης, δεξιά ο Ντίνας και αριστερά ο Σόουζα και προωθημένος ο Πέρσον.

Ο ΟΦΗ μπήκε στο φιλικό δραστήριος, αλλά το γκολ της Έουπεν μόλις στο 9ο λεπτό τον έφερε σε παθητικό ρόλο, με τη βελγική ομάδα να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις φάσεις. Ο Δερμιτζάκης ήταν από τους καλύτερους της κρητικής ομάδας αποκρούοντας τα σουτ των αντιπάλων, την ώρα που ο ΟΦΗ αναζητούσε τρόπους να απειλήσει. Το έκανε τελικά στο 37ο λεπτό με την κεφαλιά του Πέρσον μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντίνα. Μάλιστα, λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 43' ο Σουηδός κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Νέιρα αστόχησε από την άσπρη βούλα και στο επόμενο λεπτό η Έουπεν βρήκε το γκολ παίρνοντας ξανά το προβάδισμα.

Με την έναρξη του β' μέρους ο Σίμος πέρασε τους Μάνο, Σεμέντο και Νάστο, ενώ στη συνέχεια έβαλε και τους Γιαννούλη, Κοροβέση, τα αδέρφια Ναμπί, τον Μπράουν και τον Σωτηρίου. Η εικόνα, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι παρουσίασε μία μικρή βελτίωση, αλλά στο 68' η Έουπεν βρήκε και τρίτο γκολ, με τον Λάουρεν να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Συμπερασματικά, ο ΟΦΗ αντιμετώπισε την Παρασκευή την πιο έτοιμη και... κανονική ομάδα, η οποία κατέβηκε με τους βασικούς και έδειξε σε καλύτερη κατάσταση, κάτι που είναι λογικό αφού τέλη Ιουλίου αρχίζει το πρωτάθλημα Βελγίου. Ο Όμιλος έπαιξε με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και πειράματα από τον Γιώργο Σίμο, σε ένα φιλικό που ουσιαστικά αποτέλεσε ευκαιρία για τον προπονητή του ΟΦΗ για να δει κάποια πράγματα που ήθελε.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Περδίκης, Μεγιάδο, Μαρινάκης, Νέιρα, Σουρνάκης, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Σόουζα Πέρσον

Έπαιξαν και οι: Μάνος, Σεμέντο, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Αντίλ και Σαμίρ Ναμπί, Μπράουν, Σωτηρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το live του φιλικού

Τα δεδομένα με Γιακουμάκη και ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.