Τα δεδομένα με ΟΦΗ και Γιακουμάκη

16:57 | 19/07/2019

Τι ισχύει έως τώρα με την ενδεχόμενη επιστροφή του «Γιακούμ» στον ΟΦΗ.

Όπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γιακουμάκη και τη νέα σεζόν, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο επί του θέματος.

Ο Κρητικός φορ, ο οποίος στο δεύτερο μισό του περσινού πρωταθλήματος αγωνίστηκε στον Όμιλο, δεν είναι στα πλάνα του Καρντόσο και αναμένεται να αποχωρήσει από την ΑΕΚ. Ωστόσο, από τη στιγμή που η ρήτρα από την Ένωση παραμένει μεγάλη, το θέμα ίσως να τραβήξει χρονικά. Ο ΟΦΗ θέλει τον Γιακουμάκη, αλλά για να γίνει αυτό τότε είτε πρέπει να πέσει το ποσό της ρήτρας και να είναι πιο εφικτή είτε να ανανεωθεί ο δανεισμός. Δηλαδή, να τον αποκτήσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με πέρυσι. Επί της ουσίας, όμως, δεν υπάρχει -τουλάχιστον προς το παρόν- κάποια εξέλιξη.

Αυτή την περίοδο ο Γιακουμάκης βρίσκεται με την ΑΕΚ στην προετοιμασία. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες δεν προπονείται, αφού αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού.

Ο παίκτης φυσικά και θα ήθελε να συνεχίσει στον ΟΦΗ την καριέρα του (αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και παρακολουθούν τις εξελίξεις) και αναμένει ενημέρωση από τους «κιτρινόμαυρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ισχύει με ΟΦΗ και Δεληγιαννίδη

Τσεκάρει 16χρονο ταλέντο ο ΟΦΗ

Ήρθε «διαβασμένος» ο Σίμος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.