Ήττα για τους μικρούς στο Περιστέρι

16:01 | 23/11/2019

Η Κ19 του ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-3 από τον Ατρόμητο - Ισοπαλία με 3-3 η Κ17 απέναντι στον Απόλλωνα

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε η Κ19 του ΟΦΗ από την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League. Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε από το πρώτο λεπτό, με αποτέλεσμα ο Νιτσάκης να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό. 

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Πατεμτζή αντέδρασαν και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Στο 47’ ο Κουράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Νοικοκυράκη να αστοχεί σε τετ α τετ με τον Κοκολέση. 

Στο 82ο λεπτό ο Νιτσάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να πετύχει το τρίτο τέρμα ο Τσακίρης στο 85ο λεπτό.Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νοικοκυράκης στο 92ο λεπτό, πετυχαίνοντας το τελικό 3-1

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος: Κοκολέτσης, Πολίτης, Πομώνης, Γούλας, Γιαννακίδης, Ξενοιπανάγος, Χριστόπουλος, Τσακίρης, Νιτσάκης, Ζούνης, Ανθουλάκης.Επαιξαν και οι Ρίζος, Σέλληνας, Παπαδόπουλος, Μαργαρίτης.

ΟΦΗ: Σηφάκης, Παπαδάκης (45’ Δολαψάκης), Μακρυδάκης, Κουγιουμουτζής (80’ Σαβουϊδάκης), Αυγουστάκης, Ψαρράς, Καλαϊτζάκης (75’ Σκέντζος), Μαρινάκης (45’ Μπέρκης), Νοικοκυράκης, Σταυρακάκης (45’ Κουράκης), Παπιομίτογλου

Iσοπαλία για την Κ17

Ισόπαλη με σκορ 3-3 αναδείχθηκε εκτός έδρας η Κ17 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12ο λεπτό με τον Χριστόπουλο, ο οποίος στο 26’ πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του.Με γκολ από... τα αποδυτήρια ο Σωμαράκης μείωσε σε 2-1 για την ομάδα μας στο 48’, ενώ στο 60’ ο Καφούσης ισοφάρισε σε 2-2. 

Έξι λεπτά αργότερα ο Αράπη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μακατουνάκη και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Απόλλωνα, όμως στο 83’ ο Σωμαράκης διαμόρφωσε το τελικό 3-3 , έπειτα από ωραία κάθετη πάσα του Χαλκιαδάκη. 

K17 ΟΦΗ (Β. Παπαδάκης): Μακατουνάκης, Σμπώκος, Γωνιωτάκης (55’ Βιτώρος), Κορνηλάκης (55’ Χαλκιαδάκης), Χνάρης (70’ Γεωργαλής), Λέλεκας (55’ Αποστολάκης), Καφούσης (70’ Αμανάκης), Βασιλάκης, Φωτιάδης, Μπερικάκης, Σωμαράκης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.