Ήττα με κακή εμφάνιση και... «φαλτσοσφυρίγματα»!

15:05 | 23/02/2020

Ο Εργοτέλης πρόσθεσε ακόμα μια εκτός έδρας κακή εμφάνιση, ηττήθηκε με 2-0 από την Παναχαϊκή όμως έχει δικαιολογημένα παράπονα για την διαιτησία του αγώνα

Έπειτα από εκείνο το εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο στην Άρτα, στο πρόσφατο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Εργοτέλης πρόσθεσε ακόμα ένα στην Πάτρα απέναντι στην ‘’ταλαιπωρημένη’’ Παναχαϊκή.

Οι απουσίες είναι το τέλειο άλλοθι όμως η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη εμφανίστηκε χωρίς ενέργεια και ψυχή, έκανε πολλά παιδικά λάθη στον αμυντικό τομέα, οι παίκτες της κρητικής ομάδας πήγαιναν καθυστερημένα στη μπάλα και η ψυχωμένη Παναχαϊκή τους τιμώρησε με δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο (Μαύριας - Μυτίδης). Και στα δύο φέρει ευθύνη ο Βραζιλιάνος μπάκ, Μπότε.

Στο β’ ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε με την ίδια φόρα, πίεσε και δεν άφησε τον Εργοτέλη να κάνει το παιχνίδι του. Ακίνδυνη η ομάδα της Κρήτης, οι αλλαγές δεν βοήθησαν ιδιαίτερα ενώ στην άμυνα δεν υπήρξε βελτίωση. Η μεγάλη φάση άνηκε στους γηπεδούχους, με το δοκάρι του Μαυρία στο 50’ ενώ στην επαναφορά ο Καλογεράκης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κυνηγόπουλου.

Στη συνέχεια ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει όμως δεν είχε σε καλή ημέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Όλα αυτά μέχρι το 84’, λεπτό όπου ο Μαζουλουξής σκοράρει, έπειτα από ασταθή επέμβαση του Καπούταγλη, ο διαιτητής Κατοίκος δίνει οφσάιντ και δεν μετράει το γκολ. Στο ριπλέι φαίνεται να είναι εκτεθειμένος παίκτης του Εργοτέλη, αλλά όχι εκείνος που σκοράρει, ενώ δεν φαίνεται να επηρεάζει την φάση. Παράγοντες και παίκτες του Εργοτέλη διαμαρτυρήθηκαν έντονα με τον διαιτητή να... μοιράζει κάρτες στον πάγκο.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε αυτό, ένα λεπτό αργότερα, ο Άτεφ με ατομική ενέργεια εντός περιοχής δέχεται μαρκάρισμα από τον Σταμόπουλο, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην βλέπει την παράβαση.

Την ύστατη προσπάθεια για να μειώσει στο φινάλε έκανε η κρητική ομάδα, όμως το σκορ παρέμεινε ως είχε, με την Παναχαϊκή να είναι ανώτερη της και να επικρατεί δίκαια με 2-0.

Οι συνθέσεις:

Παναχαϊκή (Αλέξης Σπυλιόπουλος): Καπούταγλης, Σταμόπουλος, Πατάπης, Μαυρίας (89' Θεολόγου), Μυτίδης, Ανάκογλου (70' Αντωνακόπουλος), Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μασούρας (75' Φροξυλιάς), Τσελεπίδης

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Μπότε, Μπούσης, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Τσέλιος, Μπουτσάκης (67' Μπαράτα), Κατσούρι (75' Πέιος), Εφορντ, Άτεφ, Μανουσάκης (55' Ράμεζ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το Live του αγώνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.