Ήττα-σοκ του Ηροδότου, κατέρρευσε ο ΠΟΑ, ανέβηκε στην κορυφή η Επισκοπή

17:18 | 03/11/2019

Χαμός στον κρητικό όμιλο μετά τα κυριακάτικα αποτελέσματα και την ήττα του Ηροδότου στο Παγκρητιο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 2-0

Με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο η Επισκοπή φρόντισε να αγκαλιάσει το σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Γιούχτα, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17ο λεπτό με τον Νίκιτς και στο 42' ο Πίσπας διαμόρφωσε το 2-0 από το πρώτο μέρος, φέρνοντας την Επισκοπή ξανά στην κορυφή μετά την ήττα του Ηροδότου.

ΑΟΑΝ-ΠΟΑ 3-1

Με ξέσπασμα στο β' μέρος η ομάδα του Αγίου Νικολάου πήρε θριαμβευτική νίκη απέναντι στον ανήμπορο να αντιδράσει ΠΟΑ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 63' με κεφαλιά του Πυθαρούλη, ο οποίος είχε μπει λίγο νωρίτερα, ενώ στο 67' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μαρκάκης έκανε το 2-0. Στο 81ο λεπτό ο Καλιγιαννίδης διαμόρφωσε το 3-0 βάζοντας το... κερασάκι στην τούρτα. Στις καθυστερήσεις ο ΠΟΑ πέτυχε το γκολ της τιμής από την άσπρη βούλα του πέναλτι.

ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ-ΠΟΡΟΣ 5-0

Θριαμβευτικό ήταν το απόγευμα της Κυριακής για τον Πανακρωτηριακό, με τον Πόρο να συνεχίζει τις προβληματικές εμφανίσεις και να μη βελτιώνεται παρά την αλλαγή προπονητή. Μόλις στο 12' ο Βασιλομιχελάκης έκανε το 1-0, για να έρθει τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βουρβαχάκης να διπλασιάσει τα τέρματα. Η υπεροχή του Πανακρωτηριακού συνεχίστηκε και στο β' μέρος, με τον Μπαδιεριτάκη να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και τον Τζόρνταν στο 72' να διαμορφώνει το 4-0. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Δρακάκης «έγραψε» το τελικό και εντυπωσιακό 5-0.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 1-2

Η έκπληξη της αγωνιστικής έγινε στο Παγκρήτιο, εκεί όπου ο Ηρόδοτος ηττήθηκε από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Μετά από ένα κακό πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κοντογιάννη στο 39', ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Παληγεώργου. Αν και όλα έδειχναν ότι ο Ηρόδοτος είναι πιο κοντά στη νίκη που θα τον διατηρούσε μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ο Νικόλτσης στο 50' και ο Μποτωνάκης με πέναλτι στο 65' διαμόρφωσαν το σπουδαίο διπλό που έφερε ανατροπές στον βαθμολογικό πίνακα του κρητικού ομίλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε το live της αγωνιστικής

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.