Ήττα στην πρεμιέρα για τον Ηρόδοτο

17:02 | 27/10/2018

Ο Ηρόδοτος ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στη Football League.

Ο σύλλογος της Ν. Αλικαρνασσού έχασε 1-0 από τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο και δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή του στη δεύτερη κατηγορία μετά από 36 χρόνια μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ματς δε θα μπορούσε ν’ αρχίσει χειρότερα για τους φιλοξενούμενους, που βρέθηκαν από το 9’ πίσω στο σκορ με τέρμα του Περόνε. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, αν και ο Ηρόδοτος θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 18’ με τον Μωραΐτη.

Ο «Γηραιός» σημείωσε δύο τέρματα με Ζιαμπάρη (31’) και Περόνε (35’), τα οποία, ωστόσο, ακυρώθηκαν ως οφ σάιντ. Η ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού είχε, βέβαια, μια καλή στιγμή με τον Αυγενικού στο 35’.

Και στην επανάληψη το σύνολο του Βοσνιάδη είχε σε γενικές γραμμές την υπεροχή, με την ομάδα του Φουτσίνι να μη βρίσκει τρόπους να φτάσει με καλές προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Βοσνιάδη. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους και οι Θεσσαλονικείς πήραν τους τρεις βαθμούς.

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρουμάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (67’ Μενδρινός), Χασομέρης (59’ Ρόβας), Ντούνης, Κλέιτον, Περόνε.

Ηρόδοτος (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76’ Αμαραντίδης), Αυγενικού (53’ Αργκιλέσι), Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (33’ λ.τρ. Μασάδο). 

Θυμηθείτε το Live του αγώνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.