Ήττα - «στραπάτσο» για την Αναγέννηση!

Mπασκετ

Πολύ άσχημη εμφάνιση για την ομάδα του Αναγέννηση και βαριά ήττα εκτός έδρας από τον Πορφύρα με 83-49 - την Μ. Τετάρτη ο τελικός στο κλειστό του Αρκαλοχωρίου

Ότι έπαθε ο ΟΦΗ στην έδρα του Δούκα, συνέβη και σήμερα στον 2ο αγώνα πλέι οφ για την Αναγέννηση. Η ομάδα του Αρκαλοχωρίου έχασε με μεγάλη διαφορά (83-49) στον Πειραιά από τον Πορφύρα και πλέον όλα θα κριθούν την Μ. Τετάρτη (17.00 - Αρκαλοχώρι). Σε κανένα σημείο του αγώνα οι ''πράσινοι'' δεν έδειξαν ότι δικαιούνται κάτι παραπάνω, οι γηπεδούχοι πήραν διαφορά από νωρίς (15-5) ενώ στο ημίχρονο το σκορ έκλεισε με +17 για τους κόκκινους.

Η σειρά πλέον είναι στο 2-2 και αν θέλει η ομάδα του Μύρωνα Παπαδάκη να προκριθεί στους τελικούς ανόδου στην Β' Εθνική, θα πρέπει να παρουσιάσει βελτιωμένο πρόσωπο όχι μόνο σε σχέση με τον αποψινό αγώνα αλλά και από το 1ο ματς των πλέι οφ, όπου η Αναγέννηση μπορεί να κέρδισε όμως δεν αρκετά καλή.

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 43-26, 67-38, 83-49

Διαιτητές: Μαρινακης-Λογοθετης

Πορφύρας: Κυριακοπουλος 3(1), Γεωργούλης 10 (1), Μαυρομιχάλης, Βουρσομηχαλης, Τριανταφυλλιδης 6, Ταγαρης 9, Πηλιουνης 21 (1), Λαμπροπούλος 6 (2), Τσουτσος 11, Παπαδόπουλος 4, Βερεβης 3, Συμεωνιδης 6.
Αναγεννηση: Μητροπαπας 8, Κριθινακης 3(1), Καμπιτακης, Καλογερακης, Κουκιαδακης, Μαραγκακης 9 (3), Κολαρετακης, Σπυριδάκης 4, Κουρεπης 17, Βερτουδος 2,Ραζης 6.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.