Ήττα της Κ19 του ΟΦΗ στη Λάρισα

15:33 | 28/10/2018

Οι πιτσιρικάδες του Μανώλη Πατεμτζή ηττήθηκαν από την ομάδα της ΑΕΛ με 2-3

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SuperLeague U19, ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την ΑΕΛ. Η γηπεδούχος ομάδα με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μουξιό που πέτυχε χατ-τρικ, επικράτησε με 3-2.

Στο 10’ ο Πινακάς έβγαλε τη κάθετη πάσα και ο Μουξιός με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στο 31’ Δημητρακούδης την ασίστ για τον Μουξιό και αυτός με σουτ έκανε το 2-0, σκορ ημιχρόνου για τις δύο ομάδες.Στο 47’ ωραία σέντρα του Καμπέρη και πάλι Μουξιός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0. Στη συνέχεια ήρθε η αντίδραση του ΟΦΗ με τον Νοικοκυράκη να σκοράρει στο 60' ενώ ο Κουγιουμτζής με κεφαλιά στο 75' έκανε το 3-2. Στα τελευταία λεπτά ο ΟΦΗ προσπάθησε για την ημιανατροπή όμως το σκορ παρέμεινε 3-2.

ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Δημητρακούδης, Μαλάκος, Φουρκιώτης Χ., Τάρτας, Μπάμης, Δάκτυλας (81’ Βαφειάδης), Καμπέρης, Πινακάς, Μουξιός (81’ Κουτσιανούλης), Χαλάτσης (69’ Ζιάκας).

ΟΦΗ (Μανώλης Πατεμτζής): Νεοκοσμίδης, Δολαψάκης, Μακρυδάκης (87’ Κουρινός), Ξενοκτιστάκης, Κουγιουμτζής, Σουρνάκης, Καλαϊτζάκης (74’ Παλιομητόγλου), Ξεπαπαδάκης, Αζίζι (59’ Σταυρανάκης), Ψαρράς, Νοικοκυράκης.

Διαιτητής: Κουκούλης. Βοηθοί: Καραγιάννης, Κοτούμπας (Λάρισας).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.