Ιβάν Σαββίδης: Η εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του για την εισβολή στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

14:46 | 24/02/2022

Την ενοχή του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ πρότεινε η εισαγγελέας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης πρότεινε την ενοχή του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ το 2018.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το ίδιο πρότεινε για τον πρώην τεχνικό διευθυντής της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ, ενώ ζήτησε την απαλλαγή των υπολοίπων 6 κατηγορουμένων.

“Δεν είχε το δικαίωμα να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Φαίνεται ότι ήθελε να διαμαρτυρηθεί . Άνθρωποι της προσωπικής του φρουράς και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προσπάθησαν να τον αποτρέψουν. Δεν δικαιούταν να παίρνει το όπλο στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο” εξήγησε η εισαγγελική λειτουργός.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το thesstoday.gr, πρόσθεσε πως αν ο σκοπός του Ιβάν Σαββίδη, ήταν να αποσιωπηθεί η ένταση, "δεν υπήρχε λόγος να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς το αποτέλεσμα ήταν το αντίθετο. Δημιουργήθηκε ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Αυτό, σε συνδυασμό με το όπλο που είχε στην κατοχή του, διακινδύνευσαν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.