ΙΕΚ… ΟΦΗ

ΟΦΗ

Ο Όμιλος «φτιάχνει» καριέρες και μοιάζει πλέον ένας… περιζήτητος προορισμός για τους ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΟΦΗ στην παρούσα φάση βρίσκονται τα πλέι οφ, ωστόσο στο παρασκήνιο οι «μηχανές» δουλεύουν με καλό ρυθμό, καθώς έχει ουσιαστικά τεθεί σε ισχύ ο προγραμματισμός ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Κάτι «χειροπιαστό» δε φαίνεται να υπάρχει προς το παρόν, όμως επαφές γίνονται και οι «ασπρόμαυροι» έχουν οριοθετήσεις τους μεταγραφικούς στόχους τους.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει το δικό του πλάνο, τη δική του φιλοσοφία και δεν παρεκκλίνει στο ελάχιστο από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί σ’ αυτό το κομμάτι.

Και το πλέον ευχάριστο για το κλαμπ είναι πως μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όχι μόνο έχει καταφέρει να αποκαταστήσει την τάξη και ν’ ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία, αλλά έχει εξελιχθεί σ’ ένα «must» προορισμό για κάθε παίκτη.

Τίποτα φυσικά δεν οφείλεται στην τύχη. Τα πάντα ξεκίνησαν από τη σοβαρή διοικητική προσπάθεια και συνεχίστηκαν με την εξαιρετική δουλειά στο καθαρά αγωνιστικό μέρος.

Ο ΟΦΗ βγάζει υγεία, παρέχει ασφάλεια και σιγουριά για τους ποδοσφαιριστές, που στο ΒΑΚ έχουν ξεκάθαρα τη δυνατότητα να εξελιχθούν και να «εκτοξευτούν».

Τα πιο χαρακτηριστικά φετινά παραδείγματα είναι αυτά των Τσιλιανίδη, Φιγκεϊρέντο και Σεμέντο. Πρόκειται για τρεις χαρισματικούς παίκτες, που μέσα από το πρότζεκτ του Ομίλου κατάφεραν να «απογειωθούν» και ν’ ανεβάσουν κατακόρυφα τις μετοχές τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το συγκρότημα του Σίμου έχει πια καλό όνομα στην πιάτσα και οι ατζέντηδες προτείνουν τους πελάτες τους, με την ελπίδα πως θα βρουν συμβόλαιο στους «ασπρόμαυρους».

Από την περασμένη κιόλας σεζόν είχε φανεί η αλλαγή στο μέγεθος του συλλόγου, που αποκτάει σιγά-σιγά τη χαμένη αίγλη του παρελθόντος και δείχνει ικανός να πετύχει σπουδαία πράγματα για ένα λαμπρό μέλλον.

Το νερό έχει μπει στ’ αυλάκι και η «βροχή» των προτάσεων αποδεικνύουν πως στον ΟΦΗ κάτι κάνουν καλά. Πολύ καλά για την ακρίβεια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεταγραφική εγρήγορση ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.