Σε μεταγραφική εγρήγορση ο ΟΦΗ

08:16 | 10/06/2020

Ο ΟΦΗ έχει απλώσει παντού τα δίχτυα του - γιατί δεν έκανε κίνηση για τον Νίλι

Ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στον ποδοσφαιρόκοσμο και είναι γεγονός πως τα πάντα έχουν πάει πίσω. Το ίδιο ισχύει και για το μεταγραφικό σχεδιασμό του Ομίλου.

Αν δε χανόταν για ένα τρίμηνο η κανονικότητα, το πιθανότερο είναι πως οι «ασπρόμαυροι» ίσως και να είχαν ολοκληρώσει κάποιες από τις μεταγραφικές υποθέσεις τους.

Το «σκηνικό», ωστόσο, είναι διαφορετικό πλέον. Οι άνθρωποι του ηρακλειώτικου συλλόγου, δηλαδή, ξέρουν πως το καλοκαίρι θα είναι μακρύ και δε βιάζονται να κάνουν τις κινήσεις τους.

Είναι, βέβαια, αλήθεια πως βρίσκονται σε εγρήγορση. Ξέρουν τι θέλουν, έχουν τις επαφές τους, αλλά προς το παρόν δε θεωρείται κάτι «τελειωμένο».

Το σύνολο του Σίμου έχει απλώσει παντού τα δίχτυα του, δουλεύει ορισμένες από τις περιπτώσεις που το απασχολούν, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει στο τελικό της στάδιο κάποια εξ’ αυτών.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ έχουν «οπλιστεί» με υπομονή, ορίζουν οι ίδιοι τους κανόνες και «βαδίζουν» με προσοχή. Η χρονιά, εξάλλου, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, οπότε θα ήταν λίγο υπερβολικό να… πατήσουν γκάζι στην παρούσα φάση.

Δεν ασχολήθηκε

Από’ κει και πέρα, από τον περασμένο χειμώνα στο μεταγραφικό «κάδρο» του Ομίλου είχε μπει και ο Νίλι. Ο Ισπανός, πάντως, κατέληξε στην Λάρισα και επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από το επιτυχημένο πέρασμα του από τον Πλατανιά.

Η ομάδα του Ηρακλείου είχε κάνει τον περασμένο Μάρτιο μια φιλολογική συζήτηση με την πλευρά του παίκτη, αλλά από’ κει και πέρα, τίποτα περισσότερο. Ο Νίλι έβλεπε θετικά την προοπτική του ΟΦΗ, περίμενε ένα… σινιάλο, όμως το συγκρότημα του Σίμου αποφάσισε να μην ασχοληθεί.

Ο λόγος είναι πως ψάχνει κάτι καλύτερο. Οι προτάσεις ποδοσφαιριστών, εξάλλου, πέφτουν «βροχή» και οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κάνουν τις πιο εύστοχες επιλογές.

Η ερχόμενη περίοδος, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα απαιτητική, λόγω Europa League, οπότε οι προσθήκες πρέπει να είναι ανάλογες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνεις τον Μεγιάδο... χθες

Ένας Ευρωπαίος ΟΦΗ

Θέλει ΟΦΗ ο… περιζήτητος Νίλι

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.