Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν θα αποσυρθώ, χωρίς εμένα το ποδόσφαιρο πεθαίνει»

10:40 | 30/07/2022

Aκόμα μια ''Ζλάταν'' δήλωση από τον Σουηδό

Διψασμένος για ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , όπως έδειξε μέσω ενός Instagram Live όπου και κλήθηκε να απαντήσει σε ακολούθους του.

Ιδιαίτερη ήταν η περυσινή σεζόν για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος σε ηλικία 40 ετών πανηγύρισε με την Μίλαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ιταλία και την επιστροφή των «ροσονέρι» στην κορυφή έπειτα από 11 χρόνια.

Ωστόσο , ένας σοβαρός τραυματισμός στο αριστερό του γόνατο τον υποχρέωσε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, κάτι που σημαίνει ότι ο Σουηδός άσος θα χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν 2022-23.

Από την πλευρά της, η Μίλαν του έκανε νέο συμβόλαιο, με τον ίδιο να παίρνει δύναμη από την σχέση αγάπης και αλληλοσεβασμού που υπάρχει μεταξύ τους, σε τέτοιο βαθμό, που ο ίδιος να μην θέλει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Σε ένα Instagram Live που ο ίδιος διοργάνωσε κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών στην Σαρδηνία ο Ζλάταν έστειλε το εξής ξεκάθαρο μήνυμα: «Πότε θα αποχωρήσω από τη δράση; Ποτέ. Εάν σταματήσω, το ποδόσφαιρο πεθαίνει».

Ανέφερε χαρακτηριστικά, σε σχετικό μήνυμα που δέχτηκε με τον «Ίμπρα» να υποδέχεται στην διαδικτυακή του παρέα τον πρώην συμπαίκτη του στην Μίλαν Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος είπε για τον Σουηδό: «Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που μας βλέπουν τώρα στο Live, μείνε ήρεμος Τζίτζο και μην πανικοβάλλεσαι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.