Ισις στο Capitano.gr: «Υπάρχει στενοχώρια, αλλά και πολλή αγάπη»

ΟΦΗ

Ο Αλεχάντρο Ισις μίλησε στο Capitano.gr και έστειλε το δικό του αντίο στον ΟΦΗ και τον κόσμο.

Τα πράγματα στη ζωή δεν έρχονται πάντα όπως τα περιμένουμε. Πριν από λίγους μήνες, όταν ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ, ο Αλεχάντρο Ισις και φυσικά ο Χάιμε Βέρα δεν περίμεναν ότι θα επιστρέψουν στο αγαπημένο τους Ηράκλειο και τον επίσης αγαπημένο τους ΟΦΗ, αυτή τη φορά ως προπονητές.

Κατάφεραν να σώσουν τον ΟΦΗ, κατάφεραν να συσπειρώσουν τον κόσμο, κατάφεραν να επαναφέρουν την παλιά αύρα της ομάδας. Δυστυχώς γι' αυτούς, όμως, δεν κατάφεραν να λύσουν το περίφημο θέμα με την UEFA και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν.

Ο Ισις μίλησε στο Capitano.gr και έστειλε το δικό του αντίο στους ανθρώπους του ΟΦΗ και στον κόσμο του. Από τον τόνο της φωνής του καταλάβαινες τη στενοχώρια που δεν κατάφερε να παραμείνει στον ΟΦΗ και να ξεπεράσει το ανυπέρβλητο, όπως αποδείχθηκε, εμπόδιο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

«Ο Μπούσης μας παρείχε όσα θέλαμε»

«Λύσαμε το συμβόλαιο μας, γιατί έπρεπε η ομάδα να κάνει κι αυτή τον προγραμματισμό της. Η συνεργασία μας, βέβαια, τελείωσε, όπως άρχισε. Με πολλή αγάπη δηλαδή. Είμαστε φίλοι με όλα τα παιδιά», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: 

«Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπούση για όλα όσα μας παρείχε για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας. Από την άλλη, βέβαια, η συνεργασία τελείωσε μ’ ένα τρόπο που δεν περιμέναμε. Υπάρχει στεναχώρια και πικρία, όχι γιατί δεν πετύχαμε όσα βάλαμε στόχο, αλλά γιατί είμαστε υποχρεωμένοι να μη συνεχίσουμε»

ΒΕΡΑ-ΙΣΙΣ-ΜΕΣΑ.jpg#asset:107662


Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους φιλάθλους που από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την αγάπη τους: «Για τον κόσμο τι να πει κανείς; Τον ευχαριστούμε. Μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω με τις εκδηλώσεις αγάπης του. Νιώσαμε, όπως ακριβώς όταν ήμασταν παίκτες. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο καλύτερος».

Ο Ισις, πλέον, μαζί με τον Βέρα έφυγαν από το Ηράκλειο και θα επιστρέψουν ως επισκέπτες. Εννοείται ότι θα παρακολουθούν τις εξελίξεις της αγαπημένης τους ομάδας, εννοείται ότι θα την έχουν για πάντα στην καρδιά τους. Η ιστορία γράφεται από τις νίκες, τα γεγονότα, τους τίτλους και φυσικά τα πρόσωπα. Οι δύο Χιλιανοί ήταν, είναι και θα είναι η ζωντανή ιστορία του Ομίλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παράδοξο του ΟΦΗ με τον προπονητή

Σε κλίμα συγκίνησης το «αντίο» σε Βέρα-Ίσις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.