Ισις: «Θα δούμε με ποιους θα ανανεώσουμε»

23:10 | 23/05/2019

Ο Αλεχάντρο Ισις μίλησε για την επόμενη μέρα του ΟΦΗ σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Athletic Radio.

«Το πρωτάθλημα ξεκινάει 24 Αυγούστου, εμείς ξεκινάμε 1η Ιουλίου προετοιμασία. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα γίνει όμως αφού είναι πολύ νωρίς. Άνοιξε η όρεξη του κόσμου για να δει μια καλή ομάδα και αυτό έχουμε στόχο να κάνουμε και εμείς. Τελειώνουν πολλά συμβόλαια και θα δούμε με ποιους θα ανανεώσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Για τον Φερέιρα: Δεν το περιμέναμε, δηλαδή δεν περιμέναμε να παίξει τόσο πολύ. Λέγαμε να τον βάζουμε σιγά σιγά για να προσαρμοστεί. Δεν ήταν εύκολο. Έδειξε καλά στοιχεία και είμαστε ευχαριστημένοι. Όμως είναι μικρό παιδί και δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά τώρα για αυτόν. Έχει να μάθει πολλά πράγματα. Αυτή είναι η δουλειά μας όμως.

Το μήνυμά του: Πρώτα από όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ αφού ήταν πάντα μαζί μας. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα για να κοιτάξουμε μπροστά. Πόσο μπροστά δεν μπορώ να πω, το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Θα πάρουμε παίκτες εκεί που χρειάζεται για να κάνουμε μια δυνατή ομάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.