Ιστορική νίκη για τον Ηρόδοτο!

16:54 | 04/11/2018

Την πρώτη του νίκη στη Football League πανηγυρίζει ο Ηρόδοτος μετά το 1-0 επί του Αήττητου Σπατών στη Ν.Αλικαρνασσό!

Ο Ηρόδοτος έγραψε ιστορία! Το απόγευμα της Κυριακής στη Ν.Αλικαρνασσό πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά τη μεγάλη επιστροφή στη δεύτερη κατηγορία, επικρατώντας 1-0 του Αήττητου Σπατών με "χρυσό" σκόρερ τον Αλέξανδρο Σμυρλή.

Στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα στη Ν. Αλικαρνασσό, ο Ηρόδοτος δεν απειλήθηκε, αντιθέτως ήταν καλύτερος, είχε δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τον Αήττητο. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους, ισορρόπησαν και απείλησαν κι αυτοί με τη σειρά τους, με τον Γροντή να έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία, στο δοκάρι του 38ου λεπτού.

Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, στο δεύτερο η ποιότητα του ματς δεν ήταν καλή και οι ομάδες περισσότερο φάνηκαν να προσέχουν τα νώτα τους. Ο Ηρόδοτος άρχισε σιγά-σιγά να ανεβαίνει και να παίρνει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και τελικά λυτρώθηκε στο 79ο λεπτό. Η "χρυσή" αλλαγή, ο Σμυρλής, ήταν αυτός που "ξεκλείδωσε" την άμυνα της ομάδας των Σπατών και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι έπαιξαν παλικαρίσια άμυνα και δεν άφησαν τον Αήττητο να απειλήσει, πανηγυρίζοντας μία σπουδαία νίκη.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Οι συνθέσεις:

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδυλάκης, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (76' Aργκιλέσι), Μάκο (46' Σμυρλής), Μασάδο, Κωνσταντινίδης, Φουκαράκης (65' Αμαραντίδης)

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Κοκκαλάς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής, Κολλαράς, Κασνέτσης, Χαντί, Γροντής, Νικλητσιώτης, Μαρουκάκης, Σπυρόπουλος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.