Κυριακίδης: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα»

13:52 | 21/06/2018

Μετά τον Παναγιώτη Δελληγιαννίδη, παίκτης του ΟΦΗ όπως ανακοινώθηκε επίσημα είναι και ο μέσος Παύλος Κυριακίδης, ο οποίος συμφώνησε για ένα χρόνο.

Η διαφορά που υπήρχε ανάμεσα στις δυο πλευρές γεφυρώθηκε και ο γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου1991 μέσος ανακοινώθηκε αρχικά μέσω facebook: «Παύλο Κυριακίδη, καλώς ήρθες και εσύ, στην ΟΦΑΡΑ μας!», όπως γράφει χαρακτηριστικά η κρητική ΠΑΕ.

Ο Κυριακίδης, δεύτερη μετεγγραφή του ΟΦΗ μέσα στην ημέρα (21/6) μετά τον Δεληγιαννίδη, ήταν από τους βασικούς μετεγγραφικούς στόχους του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής είχε συνυπάρξει και στον Ηρακλή. Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν παίκτης του Ατρομήτου, με τον οποίο είχε είχε 6 εμφανίσεις και αγωνίσθηκε 144 λεπτά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας, για να ακολουθήσουν στην καριέρα του η Κοζάνη (28 συμμετοχές, 3 γκολ), ο Πανηλειακός (29 συμμετοχές, 4 γκολ), η Ζάκυνθος (20 συμμετοχές, 2 γκολ), ο Ηρακλής (65 συμμετοχές, 5 γκολ) και πέρσι ο Ατρόμητος (19 συμμετοχές).

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ που ακολούθησε, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε για τον ΟΦΗ μας, μια ακόμη σημαντική μεταγραφική υπόθεση.

Ο Παύλος Κυριακίδης, απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας μας και θα είναι και αυτός στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Η συμφωνία του ΟΦΗ με Κυριακίδη, είναι για ένα χρόνο.

Ο Παύλος Κυριακίδης είναι παλιός γνώριμος του Νίκου Παπαδόπουλου, με τον οποίο συνεργάστηκε στον Ηρακλή.

Ο Παύλος Κυριακίδης γεννήθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου 1991 στην Κοζάνη. Εχει αγωνιστεί σε Κοζάνη, Πανηλειακό, Ζακυνθο, Ηρακλή και Ατρόμητο».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Παύλος Κυριακίδης δήλωσε στο ofi1925.gr: «Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Στον κόσμο του ΟΦΗ, θέλω να υποσχεθώ, ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Από την πρώτη μέρα ο προπονητής και η διοίκηση μου έδειξαν ότι με ήθελαν και αυτό μέτρησε πιο πολύ από όλα στην επιλογή μου να έρθω στον ΟΦΗ». 

Για την εκ νέου συνεργασία του με τον Νίκο Παπαδόπουλο τονίζει: «Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Είχαμε άψογη συνεργασία στον Ηρακλή και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί στον ΟΦΗ. Είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύομαι και εκτιμώ».

Ο Κυριακίδης αναφέρθηκε και στην έδρα του ΟΦΗ, το «Γενί Κουλέ», λέγοντας πως: «Πρέπει να είναι το όπλο του ΟΦΗ φέτος. Έχω παίξει αντίπαλος και ξέρω. Είναι καυτή έδρα και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Πραγματικά ανυπομονώ να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Ενώ τέλος για την επιστροφή του ΟΦΗ στη Super League, υπογραμμίζει: «Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θέλει ομάδες σαν τον ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία. Έλειπε από αυτήν και ανήκει σε αυτήν. Είναι ομάδα με δυναμική και ιστορία».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.