Και μπαλάρα και τριάρα και... εξάποντο

Απόψεις

Κόντρα στην κακοδαιμονία και τους... γκρινιάρηδες, ο ΟΦΗ «κατάπιε» τον Άρη με επιβλητική εμφάνιση.

Φαντάσου να είσαι από τους φίλους του ΟΦΗ, τους απαιτητικούς. Τους γκρινιάρηδες. Αυτούς που ακόμα κι αν πάρει το πρωτάθλημα η κρητική ομάδα θα έχουν να λένε ότι δεν το πήρε αήττητη. Ναι, σε όλες τις ομάδες υπάρχουν και αυτοί.

Τις προηγούμενες μέρες έγινε θέμα συζήτησης η απουσία του Ναμπί που θα έφερνε σε ρόλο δεκαριού τον Τσιλιανίδη και θα άφηνε κενό στα δεξιά. Βας, Ντίνας ή Φερέιρα; Αυτό ήταν το δίλημμα. Και να οι γκρινιάρηδες: «Ποιος Βαζ» και «ποιος Φερέιρα» και «γιατί όχι Ντίνα» και γιατί το ένα και γιατί το άλλο.

Κι έρχεται το Σάββατο το 3-1 επί του Αρη με πρωταγωνιστές ποιους; Τον Βαζ και τον Φερέιρα. Κλείνεις το facebook, απενεργοποιείς τον λογαριασμό και αναζητάς την επόμενη γκέλα για να βγεις όπως οι χοχλιοί μετά τη βροχή.

Για να σοβαρευτούμε, ο ΟΦΗ κέρδισε πολλά με το 3-1 επί του Άρη. Κέρδισε πρωτίστως τον εαυτό του. Αυτή η εμφάνιση στη Λαμία είχε κάτσει στο λαιμό, χρειαζόταν μία απάντηση. Και ήρθε με τον πλέον πειστικό τρόπο.

Μία ομάδα που παίζει χωρίς Μεγιάδο εδώ και αρκετό καιρό, που έχασε και τον Ναμπί και στο πρώτο μέρος έχασε και τον Σεμέντο, έφερε τούμπα το παιχνίδι κόντρα σε μία ομολογουμένως καλή και ποιοτική ομάδα και θριάμβευσε παίρνοντας το εξάποντο. Οχι, δεν είναι τρίποντο αυτό το αποτέλεσμα. Εδωσε 6 βαθμούς. Γιατί πήγε τον ΟΦΗ στο +4 από τον Αρη και του έδωσε και την ισοβαθμία. Διπλό το κέρδος.

Ο ΟΦΗ, λοιπόν, τα έκανε όλα το βράδυ του Σαββάτου. Και μπαλάρα και τριάρα και μέσα οι λύσεις που έλυσαν κάθε πρόβλημα. Σαν την Λερναία Ύδρα ένα πράγμα η εφετινή ομάδα.

Αποθεώστε τη τώρα που μπορείτε. Ζήστε το και αφήστε τη μεμψιμοιρία. «Αν κερδίζαμε και εκτός έδρας, θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα». Το είπε και ο Σίμος. Ο ΟΦΗ ήδη έχει κάνει άλματα. Είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και σίγουρα η πιο συμπαθής. Αυτό από μόνο του λέει πολλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Αρης 3-1: Πάρτι στο Γεντί Κουλέ

Δείτε τα γκολ του θριάμβου

Σίμος για όλους και για όλα

Αποθέωσε τον Σίμο ο κόσμος

Aγωνία για Σεμέντο!

Ο λάτιν χορός Φερέιρα-Φιγκεϊρέντο

Γιαννούλης: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Βαζ: «Χαίρομαι που επέστρεψα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.