Και τώρα ντε Γκουζμάν και Ναμπί

ΟΦΗ

Το βάρος στον ΟΦΗ πέφτει στις δύο περιπτώσεις για να κλείσουν το συντομότερο

Το μεσημέρι του Σαββάτου... άνοιξε η πόρτα στον ΟΦΗ και άρχισαν οι αποχωρήσεις. Η πρώτη πεντάδα ήταν από τους αναμενόμενους, αφού όλα έδειχναν ότι ο Βαγιέμπα Σακόρ δεν θα συνεχίσει, οι Βαζ και Σολίς είχαν ήδη «πει» το αντίο και οι Σουρνάκης και Μίγγος δεν προκάλεσαν ουδεμία έκπληξη.

Στον ΟΦΗ θα συνεχίσουν τις εκκαθαρίσεις με βάση τα «θέλω» του Νίκου Νιόπλια για να κλείσουν οι εκκρεμότητες και έπειτα να συνεχιστούν οι μεταγραφικές κινήσεις (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα... έρχεται και το δεύτερο απόκτημα μετά τον Πασαλίδη).

Το βάρος πέφτει, πλέον, στις περιπτώσεις Τζόναθαν ντε Γκουζμάν και Αντίλ Ναμπί που φαίνεται ότι είναι και οι πιο δύσκολες, αλλά ταυτόχρονα ίσως να είναι και οι πιο ξεκάθαρες.

Όσον αφορά στην περίπτωση του ντε Γκουζμάν, όπως είχε γράψει το Capitano.gr, το όλο θέμα είναι σε καλό δρόμο και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών και θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να παραμείνει στο Ηράκλειο και φυσικά ο ΟΦΗ θέλει να τον κρατήσει ίσως να φέρει σύντομα τις... επισημότητες.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Ναμπί, όπως έχει γράψει Capitano.gr, ο ίδιος έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος απ' όλα όσα έχει ακούσει, έχει αγαπήσει τον ΟΦΗ και θέλει να παραμείνει στον Όμιλο.

Ο Άγγλος επιθυμεί να συνεχίσει στο κλαμπ και το θέμα φαίνεται τυπικό για να ακολουθήσει, εκτός απροόπτου, η ανακοίνωση.

Σχετικά με το κομμάτι της ενίσχυσης, ο ΟΦΗ έχει εντοπίσει τους στόχους για τις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση σύμφωνα με τον Νίκο Νιόπλια και αυτές οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο τους, αλλά ταυτόχρονα είναι και το θέμα των αποχωρήσεων μετά την πρώτη πεντάδα του Σαββάτου.

Ο 56χρονος προπονητής θέλει ένα ρόστερ με 26-27 ποδοσφαιριστές και με βάση τον προγραμματισμό για 6-9 μεταγραφές είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τα «αντίο» μπορούν να φτάσουν... και μία ενδεκάδα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.