Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βαρβάρους, Ιωνικέ;

SMS

Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες

Δύο μέρες ο Ιωνικός έβγαζε άναρθρες κραυγές για τη διαιτησία του αγώνα με τον ΟΦΗ, για χέρι του Λάμπρου, για τον καταλογισμό του πέναλτι στην ανατροπή του Γιάννου. Και να οι ανακοινώσεις και να τα videos για να πειστούμε για την αδικία του Ιωνικού, ευτυχώς δεν τον άκουγε κανένας.

Έρχεται λοιπόν ο Κλάτενμπεργκ, μία μέρα μετά τη διαιτησία του Φωτιά (ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω θυμάστε πώς έδωσε πέρυσι την άνοδο στον Ιωνικό στο ματς με τον Εργοτέλη, τι κάθομαι και θυμάμαι τώρα ε;) και αδειάζει τον Ιωνικό τονίζοντας τα αυτονόητα. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε για την όρασή μας. Κανένα χέρι του Λάμπρου, καθαρό πέναλτι στον Γιάννου η ανάλυση από τον Κλάτενμπεργκ και τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους, Ιωνικέ;

Ιωνικούς έχει μπόλικους το ελληνικό ποδόσφαιρο. Να φωνάζουν και να δημιουργούν εντυπώσεις δήθεν περί αδικίας. Ας τους αφήσουμε στις παθογένειές τους αρκεί να υπενθυμίζουμε τα... ιστορικά του πράγματος. Επειδή ο Φωτιάς είναι στην επικαιρότητα και το περσινό «σφάξιμο» του Εργοτέλη είναι φρέσκο. Γιατί εμείς δεν έχουμε κοντή μνήμη. Κλαίνε οι χήρες, κλαίνε κι οι παντρεμένες που λέει κι ο θυμόσοφος λαός.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.