Του Φωτιά δεν θα του κόψει τη μπάλα κάποιος;

21:25 | 01/12/2021

​Κρίμα κι άδικο για την εμφάνιση του ΟΦΗ στο δεύτερο ημίχρονο. Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης.


Του Δημήτρη Καρυωτάκη


Κρίμα κι άδικο για την εμφάνιση του β´ ημιχρόνου. Ο ΟΦΗ έπρεπε να φύγει όχι με δυο γκολ παθητικό αλλά ας όψονται αυτοί που αφήνουν το Φωτιά να σφυρίζει ακόμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Υπήρξε, θυμίζουμε, ο διαιτητής που αποφάσισε ετσιθελικά να ανεβεί ο Ιωνικός αντί του Εργοτέλη στον περσινό τελικό της Νίκαιας με τα σφυρίγματα - ντροπή στο β´ ημίχρονο. Υπήρξε ο διαιτητής που ξεσήκωσε ΑΕΚ και ΟΦΗ με τα σφυρίγματα του στο πρόσφατο 3-3. Και είναι ο διαιτητής που αποδεικνύει περίτρανα γιατί οι ξένοι διαιτητές ήλθαν για να… μείνουν στη χώρα μας! Δεν ήταν μόνο η φάση του τελευταίου λεπτού ή οι φάσεις με τα πέναλτυ, που έγιναν μπροστά του κι έδειξε πως δεν το χει!

Είναι κυρίως η όλη του εικόνα στο γήπεδο, ανασφαλής και αδαής, που δείχνει πως αυτοί που τον αφήνουν να σφυρίζει και μάλιστα τον έκαναν και διεθνή διαιτητή για να μας ξεφτιλίζει και στο εξωτερικό, αυτοί φέρουν την ευθύνη! (θυμίζω το τι έγινε στο Ερυθρός Αστέρας -Έμπολι πριν τρεις βδομάδες που αξίζει να το αναζητήσετε στο YouTube για να δείτε για τι αστεία περίπτωση μιλάμε) Αλλά είπαμε άμα έχεις μπάρμπα στην Kορώνη όλα μπορούν να συμβούν!

Ας αφήσουμε όμως το Φωτιά και τα απίθανα που έγιναν για να πούμε πως ο ΟΦΗ( ακόμα κι αυτός ο νωθρός και χωρίς φρεσκάδα του πρώτου ημιχρόνου ) θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στο Χαριλάου. Το άξιζε με την εικόνα του β’ ημιχρόνου και κυρίως στη φάση με το Λάμπρου, που νομίζω εκεί κρίθηκε η προσπάθεια της ομάδας μας. Και να πούμε για το νεαρό ποδοσφαιριστή που φάνηκε να παίρνει αυτοπεποίθηση από το πέναλτυ - γκολ με τον Ιωνικό και να ξεδιπλώνει στοιχεία του ταλέντου του! Ακόμα κι αυτός ο Καστάνιος με το όμορφο γκολ που έβαλε δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει.

Ωστόσο ο ΟΦΗ πλήρωσε αδυναμίες, χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό ( δεν δέχεσαι γκολ στις εκπνοές των ημιχρόνων ) δέχτηκε εύκολα γκολ και τα πέναλτυ ( στο βαθμό που ήταν τέτοια) δεν έγιναν σε φάσεις που μύριζαν γκολ, δείγμα πως δεν δούλεψαν αρκετά στον τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα . Πρόβλημα ο τραυματισμός του Γαγιέγος, ερωτηματικό αν υπάρχει και θέμα με Τοράλ, ο ΟΦΗ δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάξει πίσω του, αλλά να αφήσει στην άκρη το παιγνίδι και να εστιάσει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα είναι δυνατή πια, για να ασχολείται με τους λογής λογής… Φωτιάδες που το μόνο που κάνουν είναι να… σιγόκαινε το δύσμοιρο ποδόσφαιρο μας. Εμείς, ανάψαμε έτσι κι αλλιώς φωτιά και πάμε να δείξουμε το Σάββατο πως μπορούμε να κάψουμε ακόμα και τους άκαυτους… αρκεί να μας αφήνουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Φωτιάς «έκαψε» τον ΟΦΗ!

Νιόπλιας: «Μας αφήνει πικρία το αποτέλεσμα»

Παράπονα Νιόπλια: «Δεν είναι πέναλτι, δεν είναι κόρνερ!»

Αγωνία για τον τραυματισμό του Γκαγιέγος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.