Και τώρα το τελικό μοντάρισμα

21:57 | 30/07/2019

Με αλλαγές στην ενδεκάδα, αλλά και χαμένες ευκαιρίες ο ΟΦΗ ηττήθηκε 1-0 από την Αλ Φέιχα και επιστρέφει Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το φιλικό με τον Δερμιτζάκη να υπερασπίζεται την εστία. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Περδίκης και Μπολάκης. Οι Σουερνάκης και Οικονόμου ήταν τα δύο αμυντικά χαφ και ο Νοικοκυράκης είχε τον οργανωτικό ρόλο. Στις πτέρυγες της επίθεσης έπαιξαν οι Βαζ και Φερέιρα και στην κορυφή ο Πέρσον.

Ο Όμιλος βρέθηκε να κυνηγά το σκορ από νωρίς και συγκεκριμένα από το 17' όταν μετά από λάθος του Δερμιτζάκη, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έκανε λάθος πάσα, προσπάθησε να βρει τον Μπολάκη, με τον Νιτού να κλέβει την μπάλα και να κάνει το 0-1.

Το γκολ δεν διαφοροποίησε την εικόνα. Ο ΟΦΗ είχε την κατοχή και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά η κλειστή άμυνα των αντιπάλων δεν άφηνε περιθώρια για ευκαιρίες. Η ομάδα του Σίμου είχε κάποιες φάσεις, αλλά οι παίκτες τα χαλούσαν στην τελική προσπάθεια.

Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ ήταν πιο καλός και σαφώς πιο απειλητικός. Στο 54' χάθηκε η μεγαλύτερη φάση όταν οι αμυντικοί της Αλ Φέιχα έδιωξαν την κεφαλιά του Περδίκη, με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.

Όσο περνούσε ο χρόνος και σε συνδυασμό με τις αλλαγές του Σίμου, ο ΟΦΗ έγινε πιο πιεστικος, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, ενώ δεν έλειψε και η ένταση από το σκληρό παιχνίδι της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία.

Το 0-1 δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα, ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, αλλά η εικόνα του ήταν ενθαρρυντική, παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα και τις δοκιμές από τον Γιώργο Σίμο. Σε αντίθεση, δηλαδή, με το προηγούμενο φιλικό που χρησιμοποιήθηκαν οι λεγόμενες «ρεζέρβες» ή παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Δεληγιαννίδης, Μαρινάκης, Περδίκης, Μπολάκης, Σουρνάκης, Οικονόμου, Νοικοκυράκης, Βαζ, Φερέιρα, Πέρσον.

Έπαιξαν και οι: Καλαϊτζάκης, Σαμίρ Ναμπί, Μπράουν, Μάνος, Ντίνας, Σηφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα φιλικά και οι εργασίες στο Γεντί Κουλέ

Εγκρίθηκε η ΑΜΚ της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΕΡΤ, η «βόμβα» και η στάση του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.