Κάιπερς: «Πήρα το ρίσκο με τον Εργοτέλη, και μου βγήκε!»

09:09 | 02/05/2018

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε σε μέσο της Αθήνας, ο πρώτος σκόρερ του Εργοτέλη, Ούγκο Κάιπερς - τι λέει για το επόμενο βήμα του, τον Τάκη Γκώνια αλλά και τον... Δημήτρη Μάνο

Σε μια μεγάλη συνέντευξη στο sport24.gr o επιθετικός Ούγκο Κάιπερς, μίλησε για την εφετινή χρονιά στον Εργοτέλη, τα σενάρια για ΑΕΚ και Ολυμπιακός αλλά και την μάχη του με τον επιθετικό του ΟΦΗ, Δημήτρη Μάνο.

Θυμηθείτε τι αναφέρει το συμβόλαιο του Κάιπερς και ποιος είναι ο ειδικός όρος.

Για την απόφαση του να έρθει στον Εργοτέλη: "Στη Σταντάρ δεν είχα πραγματικά την ευκαιρία να παίξω στην πρώτη ομάδα. Θα μπορούσα να μείνω, αλλά θα αγωνιζόμουν στη δεύτερη. Όμως, ήθελα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε επίπεδο ανδρών και σε μία πραγματική λίγκα. Ήρθε η πρόταση του Εργοτέλη και παρότι δεν γνώριζα πολλά για το σύλλογο, αποφάσισα να πάρω το ρίσκο".

Για την εφετινή σεζόν και την πορεία του: "Ήρθα στην Ελλάδα με σκοπό να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται, επειδή ήταν αυτό που χρειαζόμουν, αλλά και να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Φυσικά και θέλω να κατακτήσω το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ της Football League, αλλά το σημαντικότερο είναι ο Εργοτέλης να επιτύχει τους στόχους του". Το στυλ παιχνιδιού της ομάδας με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά για να καταφέρω να σκοράρω. Έχω σημειώσει τόσα πολλά γκολ εξαιτίας της ομάδας μου".

O Ούγκο Κάιπερς αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μάνο: "Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν τον έχω παρακολουθήσει πάρα πολύ. Έχουμε τεθεί αντιμέτωποι μόνο μία φορά, αλλά έχει καλά στοιχεία. Στο τέλος της σεζόν θα δούμε ποιος θα καταφέρει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ. Προσωπικά, θεωρώ πως έχουμε εντελώς διαφορετικό στυλ παιχνιδιού ως επιθετικοί".

Για τον Τάκη Γκώνια: "Το πιο σημαντικό είναι πως ο κόουτς συζητάει με όλους τους παίκτες πάρα πολύ. Μας εξηγεί τι θέλει από εμάς μέσα στον αγωνιστικό χώρο είτε έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα είτε όχι, κι αυτό μας βοηθάει πολύ. Η ομάδα δούλευε πολύ καλά εξ αρχής, αλλά σε πολλά παιχνίδια ήμασταν άτυχοι. Μπορεί να παίζουμε καλύτερα, αλλά χάναμε βαθμούς άδικα. Πλέον, η ομάδα έχει καταφέρει να συνδυάσει το όμορφο ποδόσφαιρο με αποτελέσματα".

ΚΑΙΠΕΡΣ-ΓΛΩΣΣΑ.jpg#asset:11358


Για το Ελληνικό ποδόσφαιρο: "Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό απ' το βελγικό. Το μοναδικό κοινό στοιχείο είναι πως πρόκειται για δύο πρωταθλήματα που στηρίζονται στο physical game, καθώς υπάρχουν πολλές δυνατές μονομαχίες. Προσωπικά, μου αρέσει. Σε ό,τι αφορά στους φιλάθλους, γνωρίζω πως είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο κι ελπίζω να παραμείνουν έτσι".

Για το επόμενο βήμα του: "Φυσικά, κάθε παίκτης σκέφτεται το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Όμως, δεν είμαι εγώ ο ειδικός για να μιλήσω για το συγκεκριμένο ζήτημα. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις. Θέλω να ολοκληρώσω τη χρονιά όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια θα δούμε τι θα γίνει".

Τέλος, για το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Ολυμπιακού και ΑΕΚ για την απόκτησή του: "Ίσως, ναι. Όμως, εξαρτάται από πολλά πράγματα. Θα δούμε τι θα γίνει. Όπως προείπα, θέλω να ολοκληρώσω καλά τη σεζόν".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.