O περιζήτητος Κάιπερς, η ρήτρα και ο άγνωστος όρος στο συμβόλαιο του...

SMS

Η... μισή Superleague ''ψάχνεται'' για τον Βέλγο φορ - τι ισχύει με το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ της Football league

Λαβράκι φαίνεται ότι έχει βρει ο Εργοτέλης, στο πρόσωπο του Ούγκο Κάιπερς. Ο Βέλγος επιθετικός είναι πρώτος σκόρερ της Football league με 20 γκολ σε 26 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο, οι αριθμοί του είναι εντυπωσιακοί. Όπως εντυπωσιακός είναι και ο ρυθμός που αυξάνονται οι ''μνηστήρες'' προς τον φορ των ''κιτρινόμαυρων''. 

Το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος των... μισών ομάδων της Superleague. Μάλιστα, στο ''κυνήγι'' του 21χρονου Βέλγου φέρεται να έχει μπει και η πρωταθλήτρια ΑΕΚ. 

Τι ισχύει όμως με τις προτάσεις, το συμβόλαιο και τις προθέσεις του Εργοτέλη για τον ποδοσφαιριστή;

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το συμβόλαιο του Ούγκο Κάιπερς έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2019. Μάλιστα, δεν είναι 1+1, αλλά διετές ΚΛΕΙΣΤΟ.  Σε αυτό δεν περιλαμβάνει συγκεκριμένο ποσό αποδέσμευσης, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Εργοτέλη δεν πρόκειται να δεχτεί πρόταση μικρότερη των 300.000! Άλλωστε, στα γραφεία των ''κιτρινόμαυρων'' έχει φτάσει το τελευταίο διάστημα μια πρόταση πέριξ του παραπάνω ποσού, από ομάδα της Superleague, η οποία και απορρίφθηκε.

Ένας... άγνωστος όρος στο συμβόλαιο του Κάιπερς είναι ότι η Σταντάρ Λιέγης έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, αρκεί να ισοφαρίσει (τουλάχιστον) την οποιαδήποτε προσφορά από άλλη ομάδα, που θα υπάρξει για τον Βέλγο. 

Στην διοίκηση της ομάδας του Ηρακλείου δεν βιάζονται, και καλά κάνουν. Άλλωστε, την δεδομένη στιγμή η προσοχή είναι στραμμένη στην παραμονή. Ο Κάιπερς είναι το πιο ''εμπορικό'' περιουσιακό στοιχείο της ομάδας, πιθανό είναι να αναδειχθεί και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας και μαζί με την ηλικία του ''εξασφαλίζουν'' στον Εργοτέλη έναν δυνατό συνδυασμό διαπραγμάτευσης, αν αποφασίσουν στον σύλλογο να παραχωρήσουν τον ταχύτατο επιθετικό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.