​Καλές οι ευθύνες, αλλά χρειάζονται και αποφάσεις!

Απόψεις

Ο Σίμος πήρε την ευθύνη , αλλά το αποτέλεσμα αλλάζει με τη λήψη αποφάσεων! Γράφει ο Μανόλης Γρηγοράκης

Αν όντως ο ΟΦΗ ενδιαφερόταν για το θεσμό του Κυπέλλου, ο θεσμός δεν ενδιαφέρεται καθόλου για τον ΟΦΗ. Το πουλάκι πέταξε στο Βόλο μαζί με τη λευκή πετσέτα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Αν μέσα στο τριήμερο που μεσολάβησε από την κυριακάτικη συντριβή ο ΟΦΗ έβρισκε τον τρόπο να πάρει ρεβάνς από τον εαυτό του και σκορ πρόκρισης στο πανθεσσαλικό θα ήταν η πρώτη έκπληξη του εφετινού Κυπέλλου Ελλάδος. Όχι πως δε γίνονται εκπλήξεις στο Κύπελλο, απλώς ο ΟΦΗ είναι συνήθως το θύμα.

Ήταν στραβό το κλήμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος. Το έφαγε μάλιστα με την ευκολία που η άμυνα έφαγε τα δυο γκολ της ήττας-προοίμιο αποκλεισμού. Γκολ του... Βόλου αμφότερα. Στο πρώτο, πουλάει τη μπάλα στο κέντρο ο Νέιρα (το δεύτερο σερί μετά το πούλημα-δώρο μια αποβολή στον ΠΑΟΚ), φοβούνται να τη δαγκώσουν στην άμυνα ο Βούρος, ο Ουές κι ο Στάικος, την παίρνει ένας από τους λάτιν μπαλαδόρους που έχει μαζέψει ο Μπέος, ντριμπλάρει, σημαδεύει, χαιρετίσματα. Στο δεύτερο, ήταν σαν να έβλεπες το βίντεο του 2-1 στο Αγρίνιο. Μια σοβαρή ομάδα δεν τρώει ποτέ τέτοιο γκολ, μια αστεία ομάδα το τρώει περισσότερες από μια φορά.

Ο Σίμος πήρε την ευθύνη για ακόμα ένα αγωνιστικό βατερλό, αλλά το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με την ανάληψη ευθυνών, αλλάζει με τη λήψη αποφάσεων. Οι δύσκολες αποφάσεις είναι για τις δύσκολες στιγμές και αυτή ίσως είναι η δυσκολότερη. Ο κόσμος πίστεψε ότι από το Περιστέρι και μετά κάτι μπορεί να πάει καλύτερα, αλλά τελικά αυτός ο ΟΦΗ, ο ΟΦΗ που παραδίδεται αμαχητί είτε παίζει με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είτε με τον Απόλλωνα και το Βόλο, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Κι ό,τι δεν τον σκοτώνει, τον κάνει πιο δυνατό.

Ο ΟΦΗ δεν επιστρέφει στο Ηράκλειο πριν παίξει, το Σάββατο, με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο - ένα ματς πάντα σημαντικό για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, κάτι παραπάνω από τελευταία ευκαιρία για τον Σίμο και την ομάδα του: ένα ματς χωρίς επιστροφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άποψη: Ένας ΟΦΗ, μία καρικατούρα του πιο κακού εαυτού του!

Οργανωμένοι ΟΦΗ: «Ο απόλυτος ποδοσφαιρικός και προπονητικός ξεπεσμός»!

Σίμος: «Δική μου ευθύνη, εγώ πρέπει να βρω τη λύση»

Τελείωσαν τον Δεσποτάκη - τι εξόργισε τον ΟΦΗ!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.