Κάλεσμα Alternatives για τους τελικούς μπάσκετ

19:54 | 27/04/2018

Η έναρξη της σειράς των τελικών μπάσκετ του πρωταθλήματος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, την ερχόμενη Κυριακή (29/4, 20:00) φέρνει αντιμέτωπους τον Εργοτέλη με τον Δειλινό, με τους οργανωμένους των κιτρινόμαυρων να απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί κοντά στο τμήμα μπάσκετ.

Στην ανακοίνωσή τους, με αφορμή την έναρξη των τελικών, οι Alternatives κάνουν αναδρομή στο οικειοθελή περσινό υποβιβασμό στο τοπικό και την προσπάθεια ανασύνταξης που γίνεται, σε μια χρονιά όπου συμπληρώνει το τμήμα μπάσκετ μισό αιώνα ζωής.

Αναλυτικά αναφέρουν: «Την περσινή χρονιά, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας μπάσκετ από την Β' Εθνική και την οικειοθελή πτώση της στην ΕΚΑΣΚ μετά από χρόνια, έκλεισε ένας κύκλος παρουσίας της ομάδας επί σειρά ετών στις εθνικές κατηγορίες. 

Φέτος, σε μια μεταβατική χρονιά για το τμήμα, κατάφερε έπειτα από μια παλικαρίσια ανατροπή με τον Κύδωνα, να φτάσει στους τελικούς και να διεκδικήσει την άνοδο στην Γ' εθνική. 

Ο κόσμος του ΕΡΓΟΤΕΛΗ οφείλει κι αυτός από τη πλευρά του, να "παίξει μπάλα" και να δώσει την ώθηση στο ιστορικό μπασκετικό τμήμα, ώστε να κάνει μια νέα αρχή, να ανοίξει ένας νέος κύκλος στην ιστορία του. 

Ανάλογη στήριξη πρέπει να δείξει και όλη η οικογένεια του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, η ΠΑΕ, οι ακαδημίες και όσοι υπηρετούν την κιτρινόμαυρη ιδέα. 

Φέτος, το μπασκετικό τμήμα, συμπληρώνει 50 χρόνια ΕΝΔΟΞΗΣ ιστορίας. Κράτησε ψηλά την σημαία του συλλόγου σε δύσκολες εποχές, σε εποχές που ο σύλλογος προσπαθούσε να συνέλθει από τα γεγονότα την επταετίας. 

Την Κυριακή (8 μ.μ. Λίντο) με αντίπαλο το συμπαθές σωματείο του Δειλινού, ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρόν, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη στον πρώτο τελικό των play offs.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  Venceremos».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.