Καλύτερα τα Χανιά, ισοπαλία απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης

16:09 | 24/01/2021

Χανιά και ΑΕ Καραϊσκάκης έμειναν στο 1-1

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ΑΕ Καραϊσκάκης - Χανιά, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και μοιράστηκαν βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους καθώς στο 12’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Γρομητσάρης έκανε «άτσαλο» μαρκάρισμα στον Μαραθωνίτη., με αποτέλεσμα ο Κατσικογιάννης να δείξει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λόβριτς, ο οποίος και νίκησε τον Κουτζαβασίλη κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Τα Χανιά έψαχναν την ισοφάριση και στο 20’ λίγο έλειψε να γράψουν το 1-1.

Στην πρώτη φάση το σουτ του Μπραμπίγια από πλεονεκτική θέση κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στη δεύτερη ο Βρεττός έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι. Στο 32’ ο Μπραμπίγια εκτέλεσε το κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Ανδρέου έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Σοϊλεμεζόγλου, χάνοντας την ευκαιρία για την ισοφάριση.

Τελικά το 1-1 ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 51’ όταν μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Διαμαντόπουλο, ο οποίος με το αριστερό πλάσαρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων οι οποίες παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

AE Καραϊσκάκης (Βασίλης Αργυρίου): Σοϊλεμεζόγλου, Φαν Ιπέρεν, Χατζιδίμπας, Γιαννιώτης, Γαλεάδης, Νταλακούρας, Δούμτσιος, Μαραθωνίτης, Τάμπας, Παπανίκου, Λόβριτς.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ρέντζας, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κάρλος, Μπραμπίγια, Βρεττός, Μασένα, Διαμαντόπουλος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.