Καμία προπονητολογία, φτου κι από την αρχή στον ΟΦΗ

SMS
09:23 | 22/01/2019

Το «διαζύγιο» του Νίκου Παπαδόπουλου με τον ΟΦΗ έπιασε τους πάντες απροετοίμαστους και οι επικεφαλής «τρέχουν» για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας.

Το διαζύγιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο ήταν ξαφνικό. Ουδείς το περίμενε μέσα στην ομάδα, ουδείς περίμενε τις εξελίξεις. Ο Μιχάλης Μπούσης είχε δώσει εντολή να στηριχτεί έως τέλους ο Ελληνας προπονητής, αλλά τα όσα έγιναν στο ματς με τον Παναιτωλικό διαφοροποίησαν τα πλάνα.

Ο Μπούσης είναι αμείλικτος σε θέματα βίας. Το τέλος με τον Παπαδόπουλο ήταν εκτός προγράμματος και τώρα στον ΟΦΗ ξεκινούν ουσιαστικά από το μηδέν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κάποιο φαβορί για τον πάγκο. Η κρητική ομάδα προχωρά με τον Καραμπετάκη και σιγά-σιγά θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι οι τίτλοι τέλους με τον «Παπ» έπιασαν τους πάντες στον σύλλογο απροετοίμαστους. Γιατί όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο ΟΦΗ θα πορευτεί μέχρι το φινάλε μαζί του. Ηρθε, όμως, το απρόοπτο και άλλαξε τα δεδομένα. Και οι επικεφαλής σηκώνουν μανίκια για την επόμενη μέρα στον πάγκο. Σε λευκό χαρτί.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.