«Κανένα θέμα με Μάνο»

SMS
20:33 | 17/03/2018

Με τον τρόπο αυτό αντιδρούν τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ, για τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται γύρω από τον Δημήτρη Μάνο.

Σύμφωνα με αυτά ο επιθετικός του ΟΦΗ και πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Super League, με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας όμως να τονίζουν κάθετα πως δεν υφίσταται θέμα με τον Δημήτρη Μάνο. 

Εξάλλου ο παίκτης στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς μένει ελεύθερος από τον ΟΦΗ και θα μπορεί να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ή και την παραμονή του στην κρητική ομάδα. Τα μετεγγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας εσχάτως κάνουν λόγο ακόμα και για συμφωνία ομάδας με τους ανθρώπους του Ομίλου, κάτι που αναιρείται σύμφωνα με τα όσα αναφέρουμε παραπάνω. 

Η εξαιρετική χρονιά που πραγματοποιεί εφέτος ο επιθετικός από την Ημαθία, είναι δεδομένο πως έχει κάνει κάποιες ομάδες να τον έχουν στα υπόψη τους και δεν αποκλείεται τη νέα αγωνιστική χρονιά να επιλέξει να αγωνιστεί σε κάποια από αυτές, είτε του… κέντρου, είτε της Βορείου Ελλάδας. 

Την παρούσα όμως στιγμή δεν υπάρχει κάτι και δεν αποκλείεται τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής να τοποθετηθούν επίσημα μέσω κάποιας ανακοίνωσης τις επόμενες ημέρες, καθώς θεωρούν πως αν συνεχίσει να «αιωρείται» το θέμα, θα κάνει κακό, τόσο στην ομάδα, όσο και τον ίδιο τον παίκτη…

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.