Κανονικά συνεχίζονται τα διεθνή τουρνουά «Lyttos Beach ITF World Tour»

14:20 | 03/11/2020

Η ΕΦΟΑ συνέστησε την ακύρωση των εθνικών πρωταθλημάτων μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Τα διεθνή τουρνουά, ωστόσο, στο «Lyttos Beach» πραγματοποιούνται κανονικά, καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η σχετική ενημέρωση: «Η Επιτροπή Κρίσης της ΕΦΟΑ, συνέστησε την ακύρωση όλων των εθνικών τενιστικών πρωταθλημάτων και ανταγωνιστικών δραστηριοτήτων έως τις 31.12.2020, εκτός από τα διεθνή πρωταθλήματα στη ξενοδοχειακή μονάδα Lyttos Beach στη Χερσόνησο Κρήτης, για τα οποία το ξενοδοχείο εφαρμόζει με απόλυτη επιτυχία όλα τα βασικά μέτρα και πραγματοποιεί συνεχή τεστ για την αποτροπή της εξάπλωσης. του κορωνοϊού (Covid-19).

Στο συγκεκριμένο παγκόσμιο τουρνουά λαμβάνουν μέρος αθλητές επαγγελματίες με τρανταχτό παράδειγμα του παρελθόντος τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Μαρία Σάκαρη (Νο 5 και Νο 23 αντίστοιχα, της παγκόσμιας κατάταξης).

Το Lyttos Beach, εκτός των υπόλοιπων αθλητικών εγκαταστάσεων, λειτουργεί υπερσύγχρονο γυμναστήριο για επαγγελματίες και χομπίστες, οργανωμένη ακαδημία τένις (Lyttos Beach Tennis Academy), και διαθέτει εκτός το σύγχρονο κτίριο του αθλητικού κέντρου, 19 γήπεδα τένις, 4 γήπεδα padel, θερμαινόμενες πισίνες 50 μέτρων ολυμπιακών προδιαγραφών και 25 μέτρων waterpolo, 3par γήπεδο golf, 2 γήπεδα ποδοσφαίρου 8Χ8 (FIFA 2), basketball, beach volley, beach tennis και bike center.

Το Lyttos Beach, βρίσκεται πάνω σε μια όμορφη αμμώδη παραλία 350 μέτρων, όπου οι επισκέπτες του αφήνονται στην κορυφαία εξυπηρέτηση και στην απόλαυση μιας ξεχωριστής εμπειρίας, φιλοξενίας και περιποίησης, με πιστοποιήσεις από φορείς όπως ‘‘HACCP’’, ‘‘ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΗΜΑΙΑ’’, ‘‘GREEN KEY’’, ‘‘BIKE FRIENDLY’’ κτλ.

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί των ανδρών, θα μεταδίδονται ζωντανά από το κυρίως γήπεδο ‘‘ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ’’, από συνδρομητικό κανάλι».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.