Καρέλης: «Η πρώτη πρόταση όταν αγωνιζόμουν στον Εργοτέλη»

14:20 | 06/09/2018

Ο Νίκος Καρέλης έδωσε την πρώτη του συνέντευξη με την φανέλα του ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Εργοτέλη, για το όνειρο του που πραγματοποιήθηκε αλλά και την πρώτη φορά που τον προσέγγισε ο Δικέφαλος του Βορρά

Ο Kρητικός επιθετικός και θυμάται αρχικά πως ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο: «Όταν με ρωτούσαν τι θέλεις να γίνεις, τους έλεγα πως θέλω να παίξω ποδόσφαιρο και γελούσαν... Αλλά ήταν το όνειρο μου, που πραγματοποιήθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό».

"Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Εργοτέλη, 6 χρονών, όνειρο μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Το έλεγα στους δασκάλους μου και γελούσαν στο σχολείο, όμως το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε και είμαι χαρούμενος γι' αυτό".

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για το ντεμπούτο το ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του Εργοτέλη, αλλά και την πρώτη του... γνωριμία με το γήπεδο της Τούμπας και τον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ έκανε πρώτη απόπειρα για τον αποκτήσει όταν εκείνος ήταν 18 χρονών και αγωνίζονταν στον Εργοτέλη, ενώ η δεύτερη έγινε όταν επέστρεψε από την Ρωσία. Η τρίτη ήταν και η... φαρμακερή.

Ο Έλληνας επιθετικός δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σοβαρό πρόβλημα με τον τραυματισμό που πέρασε, αλλά πλέον το αφήνει πίσω του και θέλει να πανηγυρίσει τίτλους με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Όπως υπογράμμισε το μεγάλο του «στήριγμα» σε αυτή την περιπέτεια ήταν η γυναίκα του και το παιδί του.

Ο ίδιος είπε ότι θέλει να φέρει ταχύτητα στον ΠΑΟΚ, αλλά και να βελτιώσει τα στοιχεία που κατάφερε να κερδίσει από την παρουσία του στο εξωτερικό και την εμπειρία του σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Μέσα από τις προπονήσεις και τη σκληρή δουλειά θα καταφέρει να συνεργαστεί με τον Πρίγιοβιτς και τον Ακπόμ, όπως ο ίδιος επεσήμανε.

Παράλληλα, ο Νίκος Καρέλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τη φιλοσοφία που έχει περάσει στον ΠΑΟΚ. Τέλος, ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και να δουλέψει σκληρά, στέλνοντας το μήνυμα του: «Εγώ είμαι εδώ. Θα τα πούμε στο γήπεδο και στις κερκίδες!».

Δείτε εδώ το βίντεο με την συνέντευξη του στο επίσημο site του ΠΑΟΚ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.