Καρέλης: «Πέρασα δύσκολα μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς»

17:43 | 04/10/2022

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε για την έως τώρα παρουσία του στον Παναιτωλικό.

Ο Κρητικός φορ έγινε ο πρώτος εφέτος που πέτυχε χατ-τρικ στο πρωτάθλημα και μετράει 6 γκολ σε 6 αγωνιστικές, όντας δεύτερος σκόρερ πίσω από τον Αϊτόρ.

Ο Νίκος Καρέλης μίλησε σε εκπομπή της ΕΡΤ-3 και τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είναι μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου, βέβαια είναι ακόμη αρχή. Το είχα ξανακάνει, αλλά προέκυψε ο τραυματισμός και γύρισαν όλα ανάποδα».

Και πρόσθεσε: «Ηταν πολύ δύσκολο μετά από δύο σοβαρούς τραυματισμούς. Ημουν στο πικ της καριέρας μου. Δεν το έβαλα κάτω, πίστεψα στον εαυτό του. Ηταν δίπλα μου σημαντικά πρόσωπα της ζωής μου και και είχαν την εμπιστοσύνη του κ.Αναστασίου. Βρήκα ξανά τα πατήματά του».

Μιλώντας για τον Γιάννη Αναστασίου, είπε: «Ο κόουτς με ξέρει πολύ καλά και τον ξέρω κι εγώ. Σαν προπονητής περιμένει περισσότερα από εμένα, πιστεύει σε εμένα και το δείχνει».

Για την έως τώρα πορεία του Παναιτωλικού, ο Νίκος Καρέλης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουν αυτή τη συγκομιδή, αλλά πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο. Κοιτάζουμε να βγάζουμε πράγματα που δουλεύουμε στο γήπεδο».

Όσον αφορά στο εφετινό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΚ έχει καινούργιο γήπεδο και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε να παίξουμε σε αυτό. Υπάρχουν ομάδες που παλεύουν από τις πρώτες αγωνιστικές, κάποιες ομάδες χρειάζονται χρόνο. Ο Παναιτωλικός έχει ένα βασικό κορμό από πέρυσι, ξέρουμε τα θέλω του προπονητή».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.