Οι «απαντήσεις» του Καρέλη

SMS

Η απίστευτη φόρμα του Ηρακλειώτη επιθετικού του Παναιτωλικού, το χατ-τρικ μετά από 8 χρόνια και οι ''απαντήσεις''

6 παιχνίδια, 6 γκολ. Ο Nικος Καρέλης έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε την περσινή σεζόν. Με 7 γκολ σε 30 αναμετρήσεις στην χρονιά που προηγήθηκε στην Superleague και με ένα εξαιρετικό φινις, ο κρητικός φορ μοιάζει ασταμάτητος φέτος και ικανός να φτιάξει νέα προσωπικά ρεκόρ. 2ος σκόρερ μέχρι τώρα πίσω από τον Αιτόρ, χωρίς να έχει εκτελέσει καν πέναλτι.

To βράδυ της Δευτέρας (03/10), ο Καρέλης πέτυχε χατ-τρικ στους Ζωσιμάδες, το πρώτο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα σε όλες τις σεζόν που έχει αγωνιστεί και το 3ο του συνολικά.

Ο Νίκος σκοράρει 3 γκολ σε ματς μετά από 8 χρόνια. Συγκεκριμένα, το τελευταίο του ήταν στο Βέλγιο, σε ένα ματς Κυπέλλου απέναντι στην Σαρλερουά (16/12/2014). Συμπτωματικά, απέναντι στην Σαρλερουά έχει σκοράρει ξανά 3 γκολ με την φανέλα της Γκένγκ.

5507027_221004_133458.jpg#asset:411338


Ο Νίκος σκοράρει 3 γκολ σε ματς μετά από 8 χρόνια. Συγκεκριμένα, το τελευταίο του ήταν στο Βέλγιο, σε ένα ματς Κυπέλλου απέναντι στην Σαρλερουά (16/12/2014). Συμπτωματικά, απέναντι στην Σαρλερουά έχει σκοράρει ξανά 3 γκολ με την φανέλα της Γκένκ.

Ένα παιδί που από τις ακαδημίες του Μαρτινέγκο έκανε πολύ νωρίς το ταξίδι στα ξένα, ήταν εξωφρενικά άτυχος με τους δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, πάνω που έκανε ''όργια'' στο Βέλγιο. Ένας εξτρέμ που έψαχνε την αναγέννηση του μέσα από το Ελληνικό πρωτάθλημα και μόνο ο Παναιτωλικός τον εμπιστεύτηκε. Από τους πιο αποτελεσματικούς επιθετικούς την τελευταία διετία στο πρωτάθλημα, δίνει τις δικές του ''απαντήσεις'' σε όσους τον είχαν ''τελειωμένο'', ανάμεσα τους και κάποιοι στο ΒΑΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ - Καρέλης: Η παράδοση και το μεταγραφικό παράδοξο

Ο Καρέλης και η πρόταση από ομάδα της Λευκορωσίας

Ο αναγεννημένος Καρέλης και η παράδοση με τον ΟΦΗ

Το deja vu Καρέλη - Μπουρσέλη στο Μαρτινέγκο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.