Καταγγελίες για... δηλητηριασμένα νερά στο Διαγόρας – Ξάνθη!

08:06 | 06/05/2021

Σοκ προκαλεί το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thrakisports.gr για τις καταγγελίες στις οποίες προέβη η ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Διαγόρα στη Ρόδο στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League 2.

Επεισοδιακά ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική των play-off της Super League 2, με την Ξάνθη να προχωρά σε σοβαρές καταγγελίες για τρία γεγονότα που συνόδευσαν την παραμονή της στη Ρόδο, για τον αγώνα κόντρα στον Διαγόρα (0-1).

Πιο συγκεκριμένα, ο team manager των Ακριτών, Κώστας Τσαλίκης, μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρόδου και κατήγγειλε τρία περιστατικά: αφενός την χθεσινοβραδινή (04/05) «επίσκεψη» αγνώστων έξω από το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ακριτική αποστολή και την ρίψη εκ μέρους τους βεγγαλικών και κροτίδων, που προκάλεσαν αναστάστωση στους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης. Δεύτερον, τον προπηλακισμό της αποστολής κατά την άφιξη της στο γήπεδο και τις απειλές ξυλοδαρμού από οπαδούς των γηπεδούχων.

Τρίτον – η σημαντικότερη ίσως καταγγελία – η Ξάνθη διαπίστωσε ότι τα νερά που της προσφέρθηκαν είχαν στα καπάκια τους μικρές τρύπες, που είχαν προκληθεί από βελόνες, γεγονός που κατέστησε καχύποπτους τους ανθρώπους της ομάδας για απόπειρα δηλητηρίασης και τους ανάγκασε να προμηθευτούν άλλα. Μάλιστα, οι Ακρίτες πήραν δείγμα από το περιεχόμενο των μπουκαλιών και το παρέδωσαν στην Αστυνομία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.