Καταλήγει στον Ολυμπιακό ο Αποστολόπουλος

09:23 | 28/05/2020

Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε κοντά στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι, όμως τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε και όπως όλα δείχνουν καταλήγει στον Ολυμπιακό

Από... χίλια κύματα έχει περάσει η μεταγραφή του 17χρονου ταλαντούχου μπακ Απόστολου Αποστολόπουλου. Γεννημένος στις 11/12/2002, ο νεαρός μπακ αποτελεί βασικό μέλος του Πανσερραϊκού, ενώ στις 2 Οκτωβρίου 2019 έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που σε ηλικία 15 χρονών, 9 μηνών και 20 ημερών φόρεσε τη φανέλα των "λιονταριών" σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του, ο ΟΦΗ τον εξέτασε σοβαρά το καλοκαίρι, η Βίλεμ βρέθηκε κοντά στην απόκτηση του όμως φαίνεται ότι ο παίκτης καταλήγει στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρουν τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αθήνα, οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πανσερραϊκό για την απόκτηση με την μεταγραφή να κοστίζει ένα ποσό μεταξύ 50-100 χιλιάδων ευρώ, ενώ η ομάδα των Σερρών θα διατηρήσει και ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Μάλιστα, όπως ''λένε'' τα ρεπορτάζ, πιθανότατα θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού, αλλά είναι πολύ πιθανό να ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της πρώτης ομάδας.

Απομένει να δούμε αν τελικά η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί, γιατί τα τελευταία χρόνια το επόμενο βήμα για τον νεαρό κάπου... κολλάει!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.