Απασχόλησε τον ΟΦΗ, καταλήγει στην Βίλεμ

SMS
09:50 | 29/01/2020

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος είναι μια ανάσα από την Ολλανδική Βίλεμ

Ο Αποστολόπουλος βρέθηκε στο «μπλοκάκι» του ΟΦΗ, ο οποίος εξέτασε το καλοκαίρι την περίπτωσή του 17χρονου μπακ, όμως τελικά η μεταγραφή του δεν προχώρησε.

Γεννημένος στις 11/12/2002, ο Απόστολος Αποστολόπουλος αποτελεί βασικό μέλος του Πανσερραϊκού, ενώ στις 2 Οκτωβρίου 2019 έγινε ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής που σε ηλικία 15 χρονών, 9 μηνών και 20 ημερών φόρεσε τη φανέλα των "λιονταριών" σε επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του με την Βίλεμ να έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της στο πρόσωπο του, ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες θα κλείσει στην Ολλανδική ομάδα αλλά θα παραμείνει στη σερραϊκή ομάδα μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η συμφωνία αφορά χρήματα στην ομάδα των Σερρών, ενώ θα μπει και ποσοστό μεταπώλησης. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και πέσουν οι υπογραφές, τότε η Βίλεμ, που είναι τέταρτη στην Eredivisie πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά, θα έχει στο δυναμικό της πέντε Έλληνες, κάτι που δεδομένα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Στην Βίλεμ αγωνίζονται επίσης ακόμη τέσσερις Έλληνες παίκτες, οι Βαγγέλης Παυλίδης, Μάριος Βρουσάι, Γιώργος Στρέζος και Χρήστος Βουτσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τσεκάρει 16χρονο ταλέντο ο ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.