«Καθάρισε» στην επανάληψη ο Εργοτέλης

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν 0-2 του Αιγάλεω και συνεχίζουν στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Εργοτέλης σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα όπου πέτυχε και τα δύο τέρματα του και πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Το πρώτο, άλλωστε, μέρος δεν είχε σημαντικές στιγμές, πλην αυτής του 11’, όπου ο  Μάρτινς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Καλογεράκη.

Στην επανάληψη το σύνολο του Γιάννη Ταουσιάνη είχε τον πλήρη έλεγχο και στο 50’ είχε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία με τον Τσέλιο.

Στο 70’, ωστόσο, ο Ροβίθης έδωσε έτοιμο γκολ στον Μπαράτα, που σημείωσε το 0-1, ενώ στο 79’ ο Μπουρσέλης με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Αιγάλεω (Πέτρος Δημητρίου): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Γκοτοβός, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Λάμπρου, Μπαξεβάνου, Σταματάκης, Πετρόπουλος (62' Ντιατά), Ροτζέριο Μάρτινς, Χατζηιωαννίδης.

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Καλογεράκης, Έφορντ, Σπίριακ, Ιατρούδης, Μπούσης, Μπάτζιος, Κουατένγκ (22' λ.τρ. Μπαράτα), Μπουτσάκης (69' Μπουρσέλης), Προβυδάκης, Μπρους, Τσέλιος (70' Ροβίθης).

Αποκλείστηκαν τα Χανιά

Στο μεταξύ, το σύνολο του Βοσνιάδη έχασε 2-0 από την Καβάλα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Το συγκρότημα του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν πολύ καλό και έφτασε στην επικράτηση με τέρματα των Μαρκόπουλου (18’) και Καθάριου (30’). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμηθείτε το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.