«Καυτή» εβδομάδα για δύο

08:06 | 10/06/2019

Άρχισε η «καυτή» εβδομάδα του ΟΦΗ όπου κρίνονται οριστικά οι υποθέσεις του Μιγκέλ Μεγιάδο και Χουάν Νέιρα.

Τα... κουκιά είναι μετρημένα τη δεδομένη χρονική στιγμή σε ό,τι αφορά τους δύο ποδοσφαιριστές. Τα πράγματα είναι πιο ξεκαθαρισμένα στην περίπτωση του Μεγιάδο, σε αντίθεση με του Νέιρα. Για τον πρώτο ο ΟΦΗ είναι μία ανάσα από τη συμφωνία για την παραμονή του και το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος αυτής για να ακολουθήσει και η σχετική ανακοίνωση (αυτό δεν αποκλείεται να γίνει τις επόμενες ώρες).

Για τον δεύτερο προς το παρόν δεν έχουμε κάποια εξέλιξη. Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει τον Νέιρα, ο ίδιος θέλει να παραμείνει, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Capitano.gr, άρα με αυτά ως δεδομένα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει αισιοδοξία για παραμονή.

Ο Όμιλος έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση τον παίκτη και βρίσκεται σε φάση αναμονής για την απάντησή του. Προφανώς στον ΟΦΗ θέλουν να τελειώνουν με τη συγκεκριμένη υπόθεση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να επικεντρωθούν στα άλλα θέματα. Οποιαδήποτε καθυστέρηση παρουσιαστεί σημαίνει ότι ο Νέιρα δεν ικανοποιείται από την πρόταση της κρητικής ΠΑΕ και σε αυτή την περίπτωση δεν αποκλείεται να έχουμε ένα μίνι σίριαλ. Αυτά, όμως, είναι εικασίες. Ας μείνουμε στα σίγουρα. Ο ΟΦΗ θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Αργεντινό, του το έδειξε με την πρόταση που του έκανε και μένει, πλέον, να δούμε την κατάληξη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέιρα στο Capitano.gr: «Θέλω να παραμείνω στον ΟΦΗ»

Ο ΟΦΗ... έρχεται

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.