Καζανάκης: «Έγιναν πολλά λάθη, ελπίζουμε να τα ξεπεράσουμε»

10:38 | 30/04/2018

Με πλήρη γνώση της πραγματικότητας και απόλυτα ρεαλιστής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Κώστας Καζανάκης μίλησε για την επιστροφή της ομάδας στη Super League και όλα αυτά που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να παραμείνει εκεί.

Ο κ. Καζανάκης, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, τόσο στα δρώμενα του ΟΦΗ, όσο και του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε στην υπερπροσπάθεια που έγινε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, χωρίς όμως να παραβλέπει τις δυσκολίες που παραμένουν και την πολλή δουλειά που χρειάζεται από όλους.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Καζανάκης είπε: «Μπράβο στα παιδιά, έδωσαν την δύναμη του και ψυχή τους αλλά και όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ. Ήταν απλήρωτοι τόσο καιρό. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά δεν τελείωσε τίποτα. Έρχεται μια πιο δύσκολη χρονιά.

Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να δουλέψουμε πολύ στην Superleague. Θέλει μεγάλη προσοχή και πολύ προσπάθεια. Θα αλλάξουν πολλά πράγματα, δεν πρέπει να ξαναφτιάξουμε σε αυτό το σημείο, έγιναν πολλά λάθη, ελπίζουμε να τα ξεπεράσουμε. Ο ΟΦΗ ανήκει στην Superleague.

Το πρώτο μέλημα είναι ο προπονητής, τον αγαπάμε και τον εκτιμάμε. Πιστέψαμε στο έργο του, βοήθησε την ομάδα σε δύσκολες στιγμές, από αυτόν θα ξεκινήσουμε. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τους ανθρώπους που πριν 3 χρόνια ξεκίνησαν την ομάδα από το μηδέν, στους μετόχους αναφέρομαι. Φυσικά και τα παιδιά που κράτησαν την ομάδα όρθια και ψηλά την ομάδα και έφεραν τον κόσμο κοντά.

Μην ξεχνάτε τι περάσαμε, ακόμα περνάμε δύσκολες στιγμές, θα είμαστε ακόμα πιο πολύ δίπλα τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.