Κέρδισε στα... ρεκόρ στην Πάτρα το Ρέθυμνο Cretan Kings

12:49 | 10/03/2019

Διαβάστε τις ατομικές και συλλογικές επιδόσεις της κρητικής ομάδας στο ματς της Πάτρας με τον Προμηθέα

Το Ρέθυμνο Cretan Kings λίγο έλειψε να κάνει την… υπέρβαση,όμως έχασε εκτός έδρας στην παράταση 86-81 (76-76 κ.α.) από τον Προμηθέα Πάτρας για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Διαβάστε κάποια χαρακτηριστικά ρεκόρ που πέτυχε χθες το Ρέθυμνο στην Πάτρα:

*Με τα πέντε ριμπάουντ του στο “Δ.Τόφαλος”, ο Τράβις Ντάνιελς έφτασε τα 254 στην κατηγορία και με αυτά “έπιασε” τον Μουχάμεντ Φαγιέ στην 5η θέση της λίστας των κορυφαίων ριμπάουντερ στην ιστορία του Ρεθύμνου Cretan Kings.

*Ο Κιθ Κλάντον ήταν ο κορυφαίος του Ρεθύμνου Cretan Kings με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ, στο πρώτο του “double-double” στο φετινό Πρωτάθλημα και στο δεύτερο της ομάδας στη σεζόν, μετά από εκείνο του Τράβις Ντάνιελς στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (18π, 12ρ.).

*Ο Χριστόφορος Ραζής ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του με τέσσερα ριμπάουντ, όσα είχε και στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Aegean Cargo της σεζόν 2016-17.

*Οι Κρητικοί εκτέλεσαν εξαιρετικά από μέση και κοντινή απόσταση (30/47 δίποντα). Τα 30 εύστοχα δίποντα αποτελούν ρεκόρ περιόδου αφού το προηγούμενο ήταν εκείνο των 27 στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο Aegean Cargo.

*Κορυφαία επίδοση για τη φετινή σεζόν είναι και τα 32 αμυντικά ριμπάουντ. Είχαν από 29 στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου αλλά και εντός έδρας με τον Άρη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.