«Κιτρινόμαυρη» νίκη στο φιλικό προπόνησης στο ΒΑΚ

13:05 | 13/10/2018

O Eργοτέλης επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΒΑΚ - Γιάννης Σαμαράς, Ηλίας Πουρσανίδης παρακολούθησαν την αναμέτρηση

Με αφορμή την διακοπή της Superleague αλλά και την μη έναρξη της Football league, ΟΦΗ και Εργοτέλης είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο ΒΑΚ. Καλύτερος ο Εργοτέλης στο α΄ημίχρονο, προηγήθηκε στο 22' με την κεφαλιά του Μαζουλουξή, νωρίτερα η κεφαλιά του Αραβίδη πέρασε άουτ, κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Αραβίδη. Ο Κουατένγκ ήταν πρωταγωνιστής δύο φάσεων για τους ''κιτρινόμαυρους'', όμως δεν βρήκε... στόχο. Με το ωραίο σουτ του Τσέλιου ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, Παπαβασιλείου και Παπαδόπουλος πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές, ενώ αξιοσημείωτο το γεγονός ότι αγωνίστηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο ΒΑΚ. Χωρίς ρυθμό και φάσεις πέρασε το πρώτο 20λεπτο του β' ημιχρόνου,με το σουτ του Κοζορώνη στο 64' να είναι η καλύτερη φάση της επανάληψης. Στη συνέχεια, τα ηνία πήρε ο ΟΦΗ ο οποίος απείλησε τον Χανιωτάκη με Κουτσιανικούλη (68') και Πλατέλλα (76'). Στο 79' το σουτ του Νοικοκυράκη πέρασε εκτός εστίας. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε μέσα σε πολύ καλό κλίμα το φιλικό.

Ενδεκάδες:

ΟΦΗ: Σωτηρίου - Κουτσιανικούλης - Ντίνας - Κυριακίδης- Αραβίδης - Σάσι - Ποτουρίδης - Κοιλιάρας - Οικονόμου - Μεγιάδo και Κομεσίδης. 

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Στρέζος, Αργυρόπουλος, Νάστος, Πλατέλλας, Παπαστεριανός, Νοικοκυράκης, Καλαϊτζάκης, Κοροβέσης, Περδίκης και Αζίζι

Εργοτέλης: Καλογεράκης - Μαζουλουξής - Γιακούμπου - Κοζορώνης - Μπρους - Μπάτζιος - Μπουτσάκης - Τσέλιος - Ιατρούδης - Έφορντ - Κουατένγκ. 

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Χανιωτάκης, Σταθόπουλος, Καπνίδης, Πάτας, Μπουρσέλης, Βουτσάς, Ροβίθης, Κατσούρι, Κατσιμήτρος, Λαμπάκης, Μανουσάκης, Χατζιμπήμπας

*Την αναμέτρηση παρακολουθούν οι Ηλίας Πουρσανίδης και Γιάννης Σαμαράς, στο γήπεδο βρίσκεται και ο Μανώλης Βογιατζάκης, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου επικοινωνίας. Για τον Εργοτέλη, παρακολουθούν το ματς παρακολουθούν και οι Σταύρος Λαμπράκης, Γιώργος Τουντζάρης.

*Επίσης, στο γήπεδο βρέθηκε και ο Παύλος Αδάμος, ο οποίος φαίνεται ότι επιστρέφει, σε άγνωστο μέχρι τώρα πόστο στον ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.