«Κλείδωσε» το 3ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ της Κρήτης!

Mπασκετ

Στις 21 Σεπτεμβρίου η έναρξη του τουρνουά - ο... συνεπής Ολυμπιακός και η... πρωτάρα Τορίνο - διαβάστε το ρεπορτάζ με τις ομάδες που θα συμμετέχουν

Στα τέλη Σεπτεμβρίου αναμένεται να λάβει χώρα το 3ο International Crete tournament στα ''Δύο Αοράκια''

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή στις 21 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή στις 23 του ίδιου μήνα θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο το 3ο διεθνές τουρνουά μπάσκετ της Κρήτης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες ή και ώρες θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές Alpha Plus και Ferries travel με συνδιοργανωτες  την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμος Ηρακλείου και την ΕΚΑΣΚ. Οι ημερομηνίες και τις 4 ομάδες που θα συμμετέχουν φέτος στο τουρνουά.

Οι τρεις έχουν έρθει τα τελευταία δύο χρόνια, ξανά, στην πόλη μας και είναι ο Ολυμπιακός, η Χάποελ Ιερουσαλήμ, και η Ούνιξ Καζάν. Η... πρωτάρα θα είναι η Fiat Τορίνο του ''θρύλου'' Λάρι Μπράουν. Η Ιταλική ομάδα συμμετέχει φέτος στο Eurocup, ομάδα με δυνατό μπάτζετ.

Δύο μεγάλοι προπονητές, Ντέιβιντ Μπλατ και Λάρι Μπράουν που έχουν κοουτσάρει ομάδες του NBA αναμένεται να βρεθούν στο παρκέ στα ''Δύο Αοράκια'' ενώ αξιοσημείωτη είναι και η κόντρα του... πατέρα Μπλατ (Ολυμπιακός) και του υιού Μπλατ (Χάποελ Ιερουσαλήμ). Ο τελευταίος μεταγράφηκε φέτος από την Χολόν στην Χάποελ. Στον άλλο ημιτελικό η Τορίνο θα αγωνιστεί με την Ούνιξ Καζάν του Έλληνα κόουτς Δημήτρη Πρίφτη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.