Κονσεϊσάο: «Μια ομάδα από γενναίους παίκτες»

11:01 | 10/03/2021

«Μέλι έσταζε» για τους παίκτες του ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και πώς να μην το κάνει, άλλωστε, όταν η Πόρτο κατάφερε να «πετάξει έξω» από τη συνέχεια του Champions League την Γιουβέντους, μέσα στο Τορίνο.

Παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 54ο λεπτό η ομάδα της Πορτογαλίας κατάφερε να πάρει το «εισιτήριο» για τους προημιτελικούς της διοργάνωσης και ν΄ αφήσει εκτός συνέχειας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο τεχνικός των «δράκων» απέδωσε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του και ήταν απόλυτα λογικό: «Έχω μια ομάδα γενναίων παικτών, οι οποίοι έκαναν αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι, με τον καλύτερο τρόπο.

Απέναντι σε μια υπέροχη ομάδα, με παίκτες του υψηλότερου επιπέδου, έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι να υποφέρουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε δυσκολίες για τη Γιουβέντους.

Ήμασταν μια πραγματική ομάδα, συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν φανταστική δουλειά. Δεν ήταν εύκολο, μετά την αποβολή του Ταρέμι, έπρεπε να δείξουμε το DNA της Πόρτο. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε», υποστήριξε μετά τον αγώνα ο Κονσεϊσάο και κατέληξε:

«Η ομάδα είχε ευφυΐα. Είναι φυσιολογικό να υποφέρουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, αλλά ακόμη και με 10 παίκτες δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ.

Αυτό αποδεικνύει πολύ την ικανότητα και την ανταγωνιστικότητα της ομάδας μας. Θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε το Champions League, τώρα όμως πρέπει να σκεφτούμε την Πάσος Φερέιρα.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.