Δίνεις αίμα; Βλέπεις δωρεάν το ΟΦΗ - Αστέρας

13:18 | 21/09/2021

Σημαντική πρωτοβουλία από τον Όμιλο.

Ο ΟΦΗ στηρίζει τα παιδιά με καρκίνο και πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (22/09, 18.15) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με την «Παρέα της Αγάπης» και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Όσοι φίλοι, μάλιστα, των «ασπρόμαυρων» δώσουν αίμα, θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν από τη Θύρα 1 το ματς με τους Αρκάδες. Η σχετική ενημέρωση:

Δίνουμε αίμα, βοηθάμε τα παιδιά που το έχουν ανάγκη και βλέπουμε δωρεάν τον αγώνα «ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης».

Ο Σεπτέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην μάχη εναντίον του καρκίνου της παιδικής ηλικίας και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο της δράσης «Οι δικοί μας Ήρωες», η οποία γίνεται σε συνεργασία με την «Παρέα της Αγάπης» και το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 22/9 (13:30 – 16:00) σε στεγασμένο χώρο της Θύρας 8Β του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης», από τις 13:30 ως τις 16:00.

Στόχος της ομάδας μας είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίμα για τη στήριξη των παιδιών και των εφήβων με καρκίνο.

Για τον λόγο αυτό απόφαση της διοίκησης είναι όσοι έρθουν στο γήπεδο και δώσουν αίμα για τα παιδιά (αυστηρά εντός του παραπάνω ωραρίου) θα αποκτήσουν ένα δωρεάν εισιτήριο στη Θύρα 1 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος θα γίνει στις 18:15 το απόγευμα της ίδια μέρας.

Ουσιαστικά η παραπάνω κίνηση αποτελεί την κορύφωση των δράσεων της ομάδας μας, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο φορώντας T-shirt με το χρυσό κορδελάκι και το μήνυμα «Οι δικοί μας ήρωες», ενώ το σύμβολο κατά του παιδικού καρκίνου, θα φορά όλο το προσωπικό της ομάδας που θα εργάζεται στο γήπεδο.

• Το δωρεάν εισιτήριο αφορά MONO σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού (τουλάχιστον 14 μέρες μετά τον πλήρη εμβολιασμό) ή πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών, όπως προβλέπεται στη σχετική ΚΥΑ για την είσοδο θεατών στις εξέδρες.

• ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διαδικασία της αιμοδοσίας θα ολοκληρωθεί ΑΥΣΤΗΡΑ στις 16:00 (χωρίς να δοθεί χρονική παράταση) προκειμένου να ετοιμαστεί ο χώρος για τις ανάγκες του αγώνα, ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν φίλαθλοι που περιμένουν για να δώσουν αίμα.

• Για τον λόγο αυτό συστήνουμε στους φιλάθλους μας που επιθυμούν να δώσουν αίμα, να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στη θύρα 8Β προκειμένη να ολοκληρώσουν τη διαδικασία.

• Το δωρεάν εισιτήριο θα είναι ονομαστικό και θα αποστέλλεται άμεσα στο email του φιλάθλου που θα δώσει αίμα στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» (22/9, 13:30 – 16:00) για τα παιδιά με καρκίνο.

Διαβάστε παρακάτω τα κριτήρια επιλογής αιμοδότη:

oficretefc_blood_donation.jpg#asset:340223

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.