Κοντά στην επόμενη κίνηση

18:28 | 10/07/2018

Λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου να ολοκληρωθεί μια ακόμα μετεγγραφή στον Εργοτέλη.

Μετά τους Σταθόπουλο, Ισαχάκου και Καλογεράκη, οι κιτρινόμαυροι είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν την τέταρτη μετεγγραφή τους, κάτι που ίσως γίνει την Τετάρτη (11/7). Με τα στόματα να είναι… σφραγισμένα, όπως εξάλλου έγινε ως τώρα, ο Εργοτέλης κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, ενός εξτρέμ και πιθανότατα ενός δεξιού οπισθοφύλακα.

Παράλληλα συνεχίζονται να προτείνονται παίκτες σε διοίκηση και προπονητή, με κάποιες περιπτώσεις να απορρίπτονται αμέσως, σε αντίθεση με κάποιες άλλες οι οποίες εξετάζονται προσεκτικά. Το γεγονός ότι αργεί ακόμα η έναρξη της προετοιμασίας, όσο κυρίως η σέντρα του νέου πρωταθλήματος, δίνει τη δυνατότητα τόσο στον Παπαβασιλείου, όσο και στη διοίκηση να κάνουν χωρίς βιασύνη τις επόμενες κινήσεις τους.

Προτεραιότητα όλων στον Εργοτέλη είναι η ελληνική αγορά, χωρίς όμως να αποκλείεται να αποκτηθεί ένας ακόμα ξένος παίκτης, καθώς έχει εντοπιστεί μια αρκετά καλή περίπτωση, η οποία και εξετάζεται προσεκτικά. Η πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική χρονιά θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (16/7), ημέρα όπου δεν θα είναι απόλυτα συμπληρωμένο το ρόστερ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέχρι τις 23 Ιουλίου, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι ιατρικές εξετάσεις και οι εργομετρικές μετρήσεις και θα έχει μπει η ομάδα στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.