Κόντε: «Η ιστορία γράφεται από τους νικητές»

11:30 | 23/07/2020

Για την ισοπαλία στο ματς της Ίντερ με την Φιορεντίνα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Αντόνιο Κόντε τονίζοντας πως η δεύτερη θέση δεν έχει νόημα.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ματς της 35ης αγωνιστικής της Serie Aπου έγινε την Τετάρτη (22/7) ανάμεσα στην Ίντερ και την Φιορεντίνα.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» Αντόνιο Κόντε σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς αναφέρθηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, τονίζοντας ότι αυτή δεν έχει κανένα νόημα για αυτόν.

«Η ιστορία γράφεται από τους νικητές, οι άλλοι απλώς πηγαίνουν για να την διαβάσουν.Είναι σημαντικό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και τα παιδιά ξέρουν αυτό. Αλλά αν μιλάμε για τη δεύτερη θέση, λέω ότι είναι η πρώτη από τους ηττημένους. Υπάρχουν εκείνοι που είναι ικανοποιημένοι με αυτό, αλλά για εμένα δεν έχει κανένα νόημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του ο κόουτς της Ίντερ, η οποία εξασφάλισε μια θέση στο Champions League της νέας σεζόν τόνισε τα εξής: «Φέτος έχουμε θερίσει λιγότερα από όσα σπείραμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε στη νοοτροπία και να αναπτύξουμε ένα φονικό ένστικτο, το οποίο πρέπει να έχει μια μεγάλη ομάδα αν θέλει να αγωνιστεί για κάτι σημαντικό».

Τέλος ο ίδιος δεν παρέλειψε να επικρίνει και τις εικασίες, οι οποίες συνδέουν τον Λαουτάρο Μαρτίνες με την Μπαρτσελόνα: «Με ενοχλεί γιατί δημιουργούν σπέρνουν διχόνοια γύρω του. Μιλάμε για ένα 22χρονο αγόρι που αυτή τη στιγμή εδραιώνεται και έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Είναι σαφές ότι μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ θετικών και λιγότερο θετικών στιγμών σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρει να προσπαθεί να δώσει ότι καλύτερο έχει» τόνισε στην τοποθέτηση του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.