Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις επιστρέφει στη μάχη της διεκδίκησης του Κόντε

15:00 | 03/04/2024

Η Νάπολι έχει "'κατορθώσει" μέσα σε έναν χρόνο να μη θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που σάρωσε την περασμένη σεζόν στην Serie A και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση δίνοντας... γη και ύδωρ στον Αντόνιο Κόντε.

Η σεζόν 2022-23 ήταν ονειρική για την διοίκηση, τους παίκτες και τους τιφόζι της Νάπολι, αφού υπό την ασφαλή καθοδήγηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι η ομάδα πανηγύρισε το πρώτο της σκουντέτο μετά από 33 χρόνια, όμως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Ο Σπαλέτι είναι πλέον στον πάγκο της εθνικής Ιταλίας και οι παρτενοπέι παραπαίουν, με τον Ρούντι Γκαρσιά να αντέχει λίγους μόλις μήνες στον πάγκο και να φεύγει κακήν κακώς, για να αναλάβει τα ηνία ο Φραντσέσκο Καλτσόνα ως το φινάλε της σεζόν αλλά να αδυνατεί να σταματήσει την ελεύθερη πτώση.

Όλα αυτά έχουν προβληματίσει τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και σύμφωνα με την "Sportmediaset" ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι είναι αποφασισμένος να αλλάξει άρδην το σκηνικό μέσω της πρόσληψης ενός τοπ προπονητή, με τον Αντόνιο Κόντε να είναι ο εκλεκτός του.

Ο άλλοτε προπονητής των Γιουβέντους, Ίντερ αλλά και της εθνικής Ιταλίας είπε "όχι" πριν μερικούς μήνες, σύμφωνα ωστόσο με την ιταλική ιστοσελίδα θα επανέλθει δυναμικά η Νάπολι στη διεκδίκησή του, με τον Ντε Λαουρέντις να είναι αποφασισμένος να του προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο και την ελευθερία να κάνει ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις το καλοκαίρι.

"Αυτό θα γίνει χάρη στον θησαυρό των 80 εκατομμυρίων ευρώ που αναμένεται να μπει στα ταμεία από την πώληση του Βίκτορ Όσιμεν. Ο Κόντε θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τα άτομα που προτιμάει για να ξαναφτιαξει την ομάδα, που θα είναι από το πάνω ράφι.

Εάν ήθελε τον Λουκακού, για παράδειγμα, ο Ντε Λαουρέντις δεν θα του έλεγε όχι", αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.