Κούγιας: «Δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν για δήθεν παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ»

16:40 | 21/08/2023

Σφοδρή επίθεση από τον Αλέξη Κούγια!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας, η οποία αφορμή είχε την φαινόμενη αποδοχή της ανακρίτριας για την παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας από την ΠΑΕ ΑΕΚ, στην υπόθεση της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο γνωστός ποινικολόγος χαρακτήρισε «σκουπίδια» ορισμένους δημοσιογράφους για το γεγονός πως πανηγύριζαν με αφορμή το εν λόγω γεγονός, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως η είδηση που κυκλοφόρησε ήταν ψευδής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Κάποια δημοσιογραφικά σκουπίδια πανηγυρίζουν, γιατί δήθεν έγινε δεκτή η παράσταση προς υποστήριξη κατηγορίας της ΑΕΚ για όλα τα κακουργήματα, για τα οποία κατηγορούνται οι 105 προσωρινά κρατούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο εντολέας μου Ι.Τ.

Η διαδοθείσα είδηση είναι εντελώς ψευδής και τις επόμενες ημέρες τόσο αυτά τα σκουπίδια, όσο και αυτοί που από το περιβάλλον της τους έπεισαν να διαδώσουν αυτή την ψευδή είδηση, θα καταπιούν τη γλώσσα τους από την επίσημη απάντηση της Δικαιοσύνης.

Βεβαίως καμία σημασία δεν έχει γι’ αυτούς το τι θα πει η Δικαιοσύνη, αφού πρόκειται για σκουπίδια χωρίς κανένα σύστημα αξιών και αίσθηση ντροπής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.