Κούγιας: «Η αναδιάρθρωση θα γίνει»

12:04 | 31/03/2019

Τι δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας για τις επικείμενες αλλαγές στο πρωτάθλημα.

Σίγουρος για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας πως η απόφαση έχει παρθεί αν και ο ίδιος είναι κατά.

«Είναι βέβαιο ότι θα γίνει η αναδιάρθρωση, Δευτέρα-Τρίτη θα κατατεθεί η τροπολογία. Ο κ. Βασιλειάδης τοποθετήθηκε με απόλυτο τρόπο προχθές. Εγώ ήμουν κατά αυτής, όμως δεν μπορεί να ανατραπεί το κλίμα. Μόνο αν ο κ. Βασιλειάδης μαζί με την ΕΠΟ πάρουν μια κοινή απόφαση. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, με τον αριθμό των 14 ομάδων της Σούπερ Λιγκ», τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Οι περισσότεροι δεν θέλουν την αναδιάρθρωση, γιατί δεν θέλουν να σταματούν από τον Φεβρουάριο και να παίζουν στη συνέχεια κάτι κωμικά play-off και play-out. Ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων είναι σωστό. Τα play-off ποτέ δεν απέδωσαν στην Ελλάδα, δεν τα αγκάλιασε ποτέ ο κόσμος. Πρέπει να κάνουμε ένα κανονικό πρωτάθλημα 16 ομάδων, το θέλουμε κι εμείς που είμαστε ανεξάρτητοι, το θέλουν όλοι. Είναι τελειωμένο όμως. Η αναδιάρθρωση θα γίνει, είναι πολιτική της Κυβερνήσεως. Αν δεν περάσει θα έχουν θέματα οι επτά της ΕΡΤ γιατί θα σταματήσει να είναι σε ισχύ το συμβόλαιο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.